5AM X-TREME: Singura competitie care iti schimba viata

Dupa 7 ani de coaching cu peste 2000 de oameni (antreprenori, manageri, angajati si freelanceri) am reusit sa creez ceea ce eu cred ca este singura competitie care iti poate schimba viata.

Cate persoane intra in competitia 5AM X-TREME ?

10 persoane care vor sa isi schimbe viata si obiceiurile in urmatoarele 4 luni (1 Iulie – 23 octombrie)

Ce poti castiga la sfarsitul celor 4 luni ?

Primii 3 performeri primesc 6 zile pe malul marii cu mine in sudul Spaniei (Costa del Sol). Aici primesti unul dintre cele mai cerute seminarii private VIP pe care le sustin si anume: Planificarea Strategica a Vietii (Strategic Life Planning).

In cele 6 zile te ajut personal sa iti creezi planul vietii tale si iti dau uneltele necesare ca sa te asiguri ca traiesti cea mai frumoasa viata.

Cum functioneaza competitia ?

La inceput se formeaza 2 echipe in mod aleatoriu (rosu si albastru) din cele 10 persoane. La fiecare 2 saptamani echipele isi schimba membrii tot intr-un mod aleatoriu. Asta inseamna ca la fiecare 14 zile membrii echipei tale se vor schimba.

Tot la fiecare 2 saptamani cele 2 echipe primesc o provocare. Pe tot parcursul 5AM X-TREME ai parte de 8 provocari in 8 echipe diferite.

In ce constau cele 8 provocari ?

Cele 8 provocari sunt in esenta 8 obiceiuri fundamentale pentru o viata echilibrata si productiva.

Ti-ai dorit vreodata sa te trezesti la 5AM si nu ti-ai gasit motivatia ? Vei reusi sa faci asta pentru ca echipa ta te va sustine.

Ti-ai dorit vreodata ca sportul sa devina un obicei in viata ta? Vei reusi sa faci asta, pentru ca altfel vei pierde premiul.

Am ales cele 8 obiceiuri dupa 10 ani de teste si masuratori pe 2000 de oameni pentru a vedea care sunt acele lucruri care facute zilnic schimba radical viata unei persoane in bine.

Cum se decide cine sunt cei 3 care castiga premiul cel mare ?

Hai sa reluam putin. Sunt 10 membri impartiti in 2 echipe de 5. La fiecare 2 saptamani echipele se schimba si se primeste o provocare. Esti cu mine pana aici ?

Bun… Fiecare provocare consta intr-un obicei fundamental de instalat in viata ta. Pentru fiecare obicei exista o modalitate de masurare prin care tu demonstrezi ca ai practicat acel obicei in fiecare zi.

La sfarsitul provocarii de 2 saptamani, se iau masuratorile adunate pentru fiecare echipa si se decide echipa castigatoare. Fiecare membru al echipei castigatoare primeste 10 puncte. Membrii echipei pierzatoare nu primesc nici un punct.

La sfarsitul celor 4 luni (16 saptamani) se aduna punctele individuale castigate in cele 8 provocari si se face clasamentul final pentru desemnarea primilor 3.

Ce ajutor primesti in aceasta competitie ?

De cand incepe competitia si pana la sfarsit ne intalnim saptamanal, miercurea de la 06:00 la 09:00. In aceste 3 ore toti cei 10 participanti intra online pe skype. Timp de 30 de minute din aceasta intalnire iti explic provocarea si iti dau uneltele necesare sa iesi castigator din ea.

Apoi fiecare participant isi spune problemele peste care a dat in ultima saptamana, si eu ofer solutii practice pentru rezolvarea lor.

Pe scurt, primesti 16 intalniri de 3 ore cu mine si cu cei 10 participanti (dintre care unul esti tu) in care iti ofer tot ce ai nevoie sa fii invigator si mai mult decat atat iti ofer solutii personalizate pentru probleme pe care le intampini.

In caz ca nu poti participa live la o intalnire… de fapt nu pierzi chiar tot, pentru ca primesti inregistrarea sesiunii imediat dupa finalizare. Daca stii din timp ca nu poti participa imi poti trimite intrebarile tale pe email, eu iti raspund in intalnirea de 3 ore, iar tu asculti raspunsurile in inregistrarea sesiunii.

BONUS: In caz ca dai de “foarte greu” ai la cerere 2 sesiuni de urgenta de cate 15 minute, fiecare in privat cu mine, pe telefon. Am gandit aceste sesiuni pentru momentele in care pur si simplu nu stii cum sa iesi dintr-o problema si nu mai poti astepta pana miercuri la urmatoarea noastra intalnire cu grupul.

De ce sa faci parte dintr-o echipa de 5 si sa nu fie competitia individuala ?

Motivul pentru care tu castigi puncte doar daca echipa ta castiga este pentru ca asta impinge fiecare membru al echipei sa te ajute sa scoti maximul din fiecare provocare. Toti din echipa ta au un interes direct ca tu sa reusesti.

Apoi ca sa te asiguri ca iti vei lua punctele ai si tu interes direct ca toti din echipa ta sa performeze.

De ce schimbi echipele la fiecare provocare (2 saptamani) ?

In primul rand nu vreau ca aceasta competitie sa fie despre a-i “faulta” pe unii ca altii sa castige, ci vreau sa fie despre a ajuta si a primi ajutor. Din acest motiv vreau sa evit crearea de “tabere” cu interese opuse.

De exemplu, in primele 2 saptamani tu vei face echipa cu 4 participanti. Ei, ca sa castige, trebuie sa te ajute pe tine sa castigi si tu trebuie sa ii ajuti pe ei.

Dar, la sfarsitul celor 2 saptamani, tu vei avea alti 4 colegi noi (cel putin 2 din fosta echipa adversa). Si iarasi, daca vrei sa castigi trebuie sa ii ajuti si ei trebuie sa te ajute pe tine.

In afara de toate aceste avantaje, ajungi sa te cunosti cu toti cei 10 participanti si vei pleca cu 10 prieteni pe viata.

Este vreo legatura intre 5AM X-TREME si 5AM Coaching (programul care a ajutat peste 500 de persoane sa aibe o viata echilibrata si productiva) ?

Da, legatura este puternica. De exemplu:

  • Coloana vertebrala este data de 5AM Coaching Program (te voi ruga sa accesezi pagina doar dupa ce citesti intreaga prezentare – www.5amcoaching.ro)
  • Lectii zilnice trimise pe email (114 emailuri in total) cu informatie clara, structurata si aplicabila care te ajuta sa implementezi obiceiurile din program
  • Aditiile X-trem de valoroase sunt date de cele mai noi tehnici si strategii aflate la Conferinta Biohacking Brain & Body din Mykonos de la care tocmai m-am intors in 30 martie.

Care este costul 5AM X-TREME ?

In mod normal acest program costa 4,000RON / luna (x 4 luni). Dar… pentru ca este prima editie a acestei competitii vreau sa ii premiez pe cei care imi acorda increderea.

In consecinta, in loc de 4,000RON / luna pentru tine, daca intri in editia 1 iulie – 23 octombrie, pretul va fi: 2,000RON / luna (x 4 luni).

Asta inseamna 50% discount. Asa ceva iti promit ca nu voi mai face pentru acest program.

Iar daca vei fi printre cei 3 castigatori, valoarea premiului pe care il primesti este de 8,500RON. Asta inseamna ca primesti programul 5AM X-TREME 100% gratuit!

Cum garantez rezultatele ?

Ai garantie 100% 365 de zile de la inceperea programului.

Mai precis, daca din orice motiv consideri ca 5AM X-TREME nu isi merita banii, tot ce ai de facut este sa imi trimiti un email cu titlul: “Am dat tot ce am putut, dar nu am reusit”. Iar eu iti voi returna banii fara sa iti pun intrebari aditionale.

Folosesc aceasta garantie la toate programele mele de peste 10 ani. Iar rata de cereri de acest tip este sub 1%. Daca tu vei face parte din cei 1% atunci cu siguranta iti voi returna banii si vom ramane prieteni.

Cum te inscrii ?

  • Imi trimiti un mesaj la dan@5am.ro cu titlul: “Vreau sa ma inscriu in 5AM X-TREME” impreuna cu numarul tau de telefon (ne auzim si direct cateva minute)
  • Iti trimit cateva intrebari la care am nevoie de raspunsul tau
  • Dupa ce primesc raspunsurile tale iti rezerv temporar locul si iti trimit detaliile financiare
  • Locul tau este rezervat ferm in momentul confirmarii platii primei rate

Wake up & LIVE! Te astept in 5AM X-TREME!

PS: In acest moment, 4 dintre cele 10 locuri sunt deja rezervate de participantii din programele mele anterioare

PSS: Acest program este creat pe coloana vertebrala a 5AM Coaching Program. Acest program a fost absolvit de peste 500 de participanti. Ca sa citesti mai multe despre 5AM Coaching Program intra pe www.5amcoaching.ro

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like