Pentru profesioniștii care vor mai multă eficiență în business dar și timp pentru relații și sănătate, am creat:

5AM Planner

Descoperă cum poți să ai o viață echilibrată în fiecare zi și să nu lași detaliile să te copleșească, astfel încât să ai mereu timp pentru lucrurile care contează cu adevărat.

SIMPLU

4 sisteme care te conduc pas cu pas prin structura fiecărei zile, fiecărei săptămâni și fiecărui trimestru, astfel încât să îți clarifici lucrurile esențiale de făcut.

RAPID

Fiecare zi planificată și revizuită (după prima săptămână de acomodare) îți va lua doar 10 minute dimineața și 5 minute seara.

EFICIENT

Este o investiție de doar 1,05% din timpul tău zilnic, însă are capacitatea să îți transforme viața în doar câteva săptămâni.

VREAU SĂ MĂ ORGANIZEZ MAI BINE

Cercetările sugerează că avem între 50.000 și 70.000 de gânduri pe zi. Însă, mintea noastră se luptă mereu să facă ordine și să sorteze acest talmeș-balmeș de materie cenușie. De unde începem? Ce este prioritate? Astăzi la ce pot renunța?

 

De cele mai multe ori încropim din mers diverse moduri de organizare. Un pic din această aplicație, un pic din acel calendar, un pic din Notes. În timp, acest lucru are ca rezultat un Frankenstein greoi al timpului. Funcționează oarecum, dar îți lasă senzația că se rupe la cusături. Te trezești peste zi că nu te-ai înțeles cu partenerul cine ia copilul de la grădiniță. Și apropo, mai aveți pâine în casă?

Din fericire, există o metodă testată în timp pentru a reduce din stresul zilnic și a te organiza mai bine.

5 AM Planner este pentru tine dacă:

Îți dorești să te organizezi mai bine în toate ariile vieții

Productivitatea nu începe când ne așezăm la birou să lucrăm și nu se sfârșește când închidem laptopul. Contează enorm ce facem după ce încheiem ziua de muncă, cum ne relaxăm, cum vorbim cu familia, cu prietenii. Contează cum ne pregătim pentru somn. Contează calitatea somnului, ora de culcare, ora de trezire, ritualul de dimineață, încărcarea cu energie, să avem claritate și încredere.

Îți dorești mai multă libertate

Folosind 5AM Planner îți va aduce mai multă disciplină, care ulterior îți va aduce libertate. Este lucrul pe care toți oamenii cu rezultate remarcabile îl au în comun, fără excepție!
 Vei reuși să livrezi ce ai promis… de fiecare dată, să termini ceea ce ai început, și să ai ritualuri productive în fiecare zi.

Vrei să renunți la rolul de pompier de serviciu

95% din oameni sunt într-o cursă furibundă pentru supraviețuire de luni până vineri și trăiesc cu gândul că în weekend le va veni și lor rândul să trăiască și să se simtă vii. Aceștia sunt pompieri profesioniști care sting incendii toată ziua, de dimineață până seara. Stimul și Răspuns. Asta NU e viață!

CE CONȚINE 5AM PLANNER?

1. 5AM Daily Plan & Review

Conține pe o singură pagină, în fiecare zi, atât TO DO profesionale, cât și cele personale care generează, de fapt, echilibrul

Folosește Piramida Priorităților care structurează importanța acțiunilor în funcție de valoarea adăugată creată pe unitatea de timp

Utilizează estimarea timpului în faza de planificare și evaluarea conformității în faza de revizuire a zilei. Astfel, se închide bucla experienței și creste în timp acuratețea estimării timpului.

Are o rubrică specială în care prioritățile sunt descrise explicit pentru a stimula astfel mintea să ajungă exact la rezultatul dorit.

Conține o listă de 5 întrebări prin care reușitele sunt duplicate, iar lecțiile din greșeli învățate. Aceste două comportamente asigură o curbă de învățare exponențială și evită durerea multor eșecuri ne-necesare.

2. 5AM Weekly Plan

Conține un model care integrează cele 3 tipuri de acțiuni cuprinse într-o planificare în mod armonios: strategic, tactic și operațional.

Utilizează informația relevantă din rubrica de valori personale și obiective pe 12 luni pentru a aduce claritate în legătură cu ce este cel mai important în acea săptămână și pentru a menține focalizarea acțiunilor în acea direcție

Include un spațiu special delimitat unde, pentru top 3 proiecte, sunt detaliate cele mai importante acțiuni de întreprins în săptămâna care urmează

Conține întrebări care scot la suprafață cele mai importante informații din prisma lecțiilor învățate și a oamenilor cu cel mai important aport la aceste rezultate.

3. 10X Habit Tracker

Facilitează monitorizarea eficientă a obiceiurilor benefice și permite utilizatorului să practice 10 rutine zilnice simultan.

Permite colectarea indicilor de execuție pentru fiecare obicei. Astfel, rezultatul este sub formă numerică și deci, cuantificabilă, mult mai relevant decât un simplu “practicat: da/nu”.

Folosit în corelație cu Daily Plan și Weekly Plan generează echilibru și determină o armonizare foarte necesară între cele 4 inteligente (corp, minte, emoții, suflet) evitând astfel excesele de orice fel.

4. 100X90 Plan

Delimitează timpul pentru obiectivul principal la 90 de zile, timp în care alocarea predilectă a resurselor de timp, energie și bani va genera un progres semnificativ, mai mare decât în cazul proiectelor cu durată incertă

Prin cele 100 de acțiuni pre-stabilite creează un context de predictibilitate și generează motivația de a continua, pentru că, progresul devine evident prin intermediul instrumentului zilnic de măsurare.

Structurează gândirea pentru a genera activitățile viitoare necesare a fi făcute, și incită la acțiune, pentru că, următorii pași devin clari și concreți.

Iată ce spun cei care folosesc deja 5AM Planner

De ce am creat 5AM Planner?

În momentul în care toată lumea fuge către softuri web și apps iOS și Android pentru telefoane și tablete – eu îți propun o aplicație în vechiul stil creion și hârtie. De ce? 

Pentru că suntem supra-saturați electronic, saturație care generează o oboseală tehnologică cronică cu efecte severe pe termen lung pentru starea de sănătate. 

În aceste condiții, am căutat modalități de a-mi reduce timpul de expunere în fața ecranului și de a-mi crește productivitatea folosind instrumente mai puțin solicitante pentru ochi și minte.

5AM Planner și creionul (pixul) folosite corect, pot genera o productivitate chiar mai mare decât cel puțin 95% din oricare aplicații existente în momentul de față.

Nu este deloc întâmplător că mai mult de 80% dintre cei care achiziționează Planner-ul sunt clienți repetitivi care pur și simplu iubesc claritatea, eficiența și structura obținută în acest fel. 

Despre Autor:

Dan Luca este Expert în Productivitate și 5AM Wake-Up Artist.

Este autorul a 3 bestsellers pe Amazon la categoria Managementul Timpului și a fondat în România comunitatea 5AM cu peste 10,000 de membri.

În ultimii 10 ani a creat programe transformaționale pentru antreprenori și manageri care și-au dorit să evite burnoutul și să își crească exponențial nivelul de productivitate.

Comandă PLANNERUL fără nici un risc.

Îţi garantez 100% că vei iubi sistemul 5AM!…

sau… am să îţi returnez suma achitată şi poţi să păstrezi planner-ul și bonusurile.

Exact. Dacă nu eşti mulţumit, nu trebuie să îmi returnezi nimic, doar să îmi trimiţi un email, iar eu am să îţi restitui banii fără întrebări suplimentare.

E bine așa?

P.S. În cazul în care ești ca mine și ai sărit la finalul paginii, îți fac un mic rezumat:

Îţi ofer Sistemul 5AM care te conduce pas cu pas prin structura fiecărei zile, fiecărei săptămâni și fiecărui trimestru, astfel încât să îți clarifici lucrurile esențiale de făcut, să le pui într-o structură care ține cont de ariile esențiale din viața ta și apoi să te asiguri că le faci zi de zi cu maximum de productivitate.

În plus, te familiarizez exact cu strategiile pe care le folosesc eu pentru a fi extrem de Productiv si Organizat toată ziua astfel încât să am timp să fac sport, să petrec timp cu familia, să îmi cultiv hobby-urile și să studiez ceea ce mă pasionează!

Mai mult de atât, ai exemple completate cu toate aceste modele de organizare pentru a-ți fi extrem de simplu și ușor să le implementezi în viața ta.

Aceasta este o ofertă limitată deoarece stocul este pe terminate. Comandă ACUM pentru a profita de ofertă chiar acum. Nu vei regreta.

Mă bucură interesul tău!

Lasă-mi te rog datele tale
să te contactez