“Eu văd agenda 5AM ca pe un soi de „cântar”. Pe de o parte cântăresc obiceiurile și micile rutine care au devenit în mare parte un mod de viață și pe de altă parte cântăresc acțiunile mele, adică tot ceea ce îmi propun pe diversele planuri. Ecuația funcționează și îmi măsoară obiectivele zilnice, săptămânale, lunare și anuale. Mă ajută foarte mult!” 

Cristian Cismaru

Strânge toate TODO-urile, atât din plan profesional cât și personal pe aceeași pagină, pentru că uneori, parcă am trăi în lumi paralele, dar ambele planuri sunt VIAȚA noastră!

Gina Diaconu

5AM Planner mă ajută zilnic să pun pe primul plan lucrurile cu adevărat importante în viața mea: Sănătatea, Relațiile, Dezvoltarea personală, după care afacerea și alte lucruri. Sunt deja la a 4-a agenda cumparata si o recomand celor care isi doresc cu adevarat sa aiba o viata implinita din toate punctele de vedere. Multumesc, Dan!

Marius Rusu

În momentul în care toată lumea fuge către softuri web și apps iOS și Android pentru telefoane și tablete – eu îți propun o aplicație în vechiul stil creion și hârtie.

De ce?

Pentru că suntem o supra-saturați electronic, saturație care generează o oboseală tehnologică cronică cu efecte severe pe termen lung pentru starea de sănătate. 

În aceste condiții, am căutat modalități de a-mi reduce timpul de expunere în fața ecranului și de a-mi crește productivitatea folosind instrumente mai puțin solicitante pentru ochi și minte.

5AM Planner și creionul (pixul) folosite corect, pot genera o productivitate chiar mai mare decât cel puțin 95% din oricare aplicații existente în momentul de față.

Nu este deloc întâmplător că mai mult de 80% dintre cei care achiziționează Planner-ul sunt clienți repetitivi care pur și simplu iubesc claritatea, eficiența și structura obținută în acest fel.    

 

CE CONȚINE PLANNERUL?

1. 5AM Daily Plan & Review 

– Conține pe o singură pagină, în fiecare zi, atât TO DO profesionale, cât și cele personale care generează, de fapt, echilibrul
–  Folosește Piramida Priorităților care structurează importanta acțiunilor în funcție de valoarea adăugată creată pe unitatea de timp
– Utilizează estimarea timpului în faza de planificare și evaluarea conformității în faza de revizuire a zilei. Astfel, se închide bucla experienței și creste în timp acuratețea estimării timpului.
– Are o rubrică specială în care prioritățile sunt descrise explicit pentru a stimula astfel mintea să ajungă exact la rezultatul dorit.
–  Conține o listă de 5 întrebări prin care reușitele sunt duplicate, iar lecțiile din greșeli învățate. Aceste două comportamente asigură o curbă de învățare exponențială și evită durerea multor eșecuri ne-necesare.

2. 5AM Weekly Plan 

– Conține un model care integrează cele 3 tipuri de acțiuni cuprinse într-o planificare în mod armonios: strategic, tactic și operațional.
– Utilizează informația relevantă din rubrica de valori personale și obiective pe 12 luni pentru a aduce claritate în legătură cu ce este cel mai important în acea săptămână și pentru a menține focalizarea acțiunilor în acea direcție
– Include un spațiu special delimitat unde, pentru top 3 proiecte, sunt detaliate cele mai importante acțiuni de întreprins în săptămâna care urmează
–  Conține întrebări care scot la suprafață cele mai importante informații din prisma lecțiilor învățate și a oamenilor cu cel mai important aport la aceste rezultate.

3. 10X Habit Tracker 

– Facilitează monitorizarea eficientă a obiceiurilor benefice și permite utilizatorului să practice 10 rutine zilnice simultan.

– Permite colectarea indicilor de execuție pentru fiecare obicei. Astfel, rezultatul este sub formă numerica și deci, cuantificabilă, mult mai relevant decât un simplu “practicat: da/nu”.

– Folosit în corelație cu Daily Plan si Weekly Plan generează echilibru și determină o armonizare foarte necesară între cele 4 inteligente (corp, minte, emoții, suflet) evitând astfel excesele de orice fel.

4. 100X90 Plan 

– Delimitează timpul pentru obiectivul principal la 90 de zile, timp în care alocarea predilectă a resurselor de timp, energie și bani va genera un progres semnificativ, mai mare decât în cazul proiectelor cu durată incertă

 

– Prin cele 100 de acțiuni pre-stabilite creează un context de predictibilitate și generează motivația de a continua, pentru că, progresul devine evident prin intermediul instrumentului zilnic de măsurare.

 

–  Structurează gândirea pentru a genera activitățile viitoare necesare a fi făcute, și incită la acțiune, pentru că, următorii pași devin clari și concreți.

 

Din tot ce am spus până acum, s-ar putea să rămâi cu impresia ca 5AM Planner este o solutie complexă…
… însă nu este deloc așa!

 

Aș putea spune chiar… dimpotrivă!

 

Fiecare zi planificată și revizuită (după prima săptămână de acomodare) îți va lua doar 10 minute dimineața și 5 minute seara.

 

Este o investiție de doar 1,05% din timpul tău zilnic, însă are capacitatea să îți transforme viața în doar câteva săptămâni.

Îmi aduce Claritate și mă ajută în diminuarea stresului în organizarea de zi cu zi.

Catalin Sipos

Cea mai mare problemă pe care agenda o rezolvă pentru mine este să îmi ofere claritatea de care am nevoie pentru a nu îmi irosi viața.

Sabina Iordache

Scriind în această agendă găsesc claritate pentru obiective, și mai ales reușesc să mențin, să păstrez la suprafață energia și puterea de a-mi îndeplini obiectivul.

Nicoleta Butnariu

Mă ajută să îmi fac un plan bine definit pe care să îl urmez și să pot verifica ce am făcut și ce trebuie să mai îmbunătățesc. 

Ciprian Olăhuț

Planner-ul ma ajută să acord timp și importanță aspectelor care țin de sănătate și relații, aspecte ușor de neglijat când ai multe de făcut. 

Oana Sandu

5AM Planner îmi rezolvă procrastinarea prin prioritizarea taskurilor zilnice și monitorizarea evoluției 

Cristina Ionescu

Mărește focusul pe ce este important, ca să nu mai fiu distrasă de diverse alte to do-uri mai puțin semnificative. În plus, nu măsori, nu crești! 

Cristina Mircea

Îmi pot programa în aceeași agendă mai multe aspecte ale vieții atât pe termen scurt cât și pe termen lung.

Simona Ciff

Este o ofertă cu garanție 100%.
NU AI ABSOLUT NIMIC DE PIERDUT!!!

Trimite-ne un simplu email și îți înapoiez integral banii fără nici un fel de întrebări timp de 30 de zile de la data achiziției!

CONTACT: [email protected]

Despre Autor:

Dan Luca este Expert în Productivitate și 5AM Wake-Up Artist.

Este autorul a 3 bestsellers pe Amazon la categoria Managementul Timpului și a fondat în Romania comunitatea 5AM cu peste 10,000 de membri.

În ultimii 10 ani a creat programe transformaționale pentru antreprenori și manageri care și-au dorit să evite burnoutul și să își crească exponențial nivelul de productivitate. 

„Îți mulțumesc că ți-ai luat timp pentru a citi acest mesaj și sper să ne reîntâlnim curând!”
-Dan Luca

P.S. În cazul în care ești ca mine și ai sărit la sfârșitul scrisorii, îți fac un mic rezumat:

 

Îţi ofer 4 Plannere 5AM care te conduc pas cu pas prin structura fiecărei zile, fiecărei săptămâni și fiecărui trimestru, astfel încât să îți clarifici lucrurile esențiale de făcut, să le pui într-o structură care ține cont de ariile esențiale din viața ta și apoi să te asiguri că le faci zi de zi cu maximum de productivitate.

Cele 4 Plannere au discount de 25% (400 lei plus tva » 300 lei plus tva)
Bonus – Calendarul 5AM pentru 2022 si Extraordinara Cană 5AM (în valoare de 100 de lei)

În plus, te familiarizez exact cu strategiile pe care le folosesc eu pentru a fi extrem de Productiv si Organizat toată ziua astfel încât să am timp să fac sport, să petrec timp cu familia, să îmi cultiv hobby-urile și să studiez ceea ce mă pasionează!

Mai mult de atât, ai exemple completate cu toate aceste modele de organizare pentru a-ți fi extrem de simplu și ușor să le implementezi în viața ta.

Aceasta este o ofertă limitată deoarece stocul este pe terminate.

Apasă aici pentru a profita de ofertă chiar acum. Nu vei regreta.