Pentru profesioniștii care vor mai multă eficiență în business dar și timp pentru relații și sănătate, am creat:

5AM Planner

Descoperă cum poți să ai o viață echilibrată în fiecare zi și să nu lași detaliile să te copleșească, astfel încât să ai mereu timp pentru lucrurile care contează cu adevărat.

SIMPLU

4 sisteme care te conduc pas cu pas prin structura fiecărei zile, fiecărei săptămâni și fiecărui trimestru, astfel încât să îți clarifici lucrurile esențiale de făcut.

RAPID

Fiecare zi planificată și revizuită (după prima săptămână de acomodare) îți va lua doar 10 minute dimineața și 5 minute seara.

EFICIENT

Este o investiție de doar 1,05% din timpul tău zilnic, însă are capacitatea să îți transforme viața în doar câteva săptămâni.

VREAU SĂ MĂ ORGANIZEZ MAI BINE

Cercetările sugerează că avem între 50.000 și 70.000 de gânduri pe zi. Însă, mintea noastră se luptă mereu să facă ordine și să sorteze acest talmeș-balmeș de materie cenușie. De unde începem? Ce este prioritate? Astăzi la ce pot renunța?

De cele mai multe ori încropim din mers diverse moduri de organizare. Un pic din această aplicație, un pic din acel calendar, un pic din Notes. În timp, acest lucru are ca rezultat un Frankenstein greoi al timpului. Funcționează oarecum, dar îți lasă senzația că se rupe la cusături. Te trezești peste zi că nu te-ai înțeles cu partenerul cine ia copilul de la grădiniță. Și apropo, mai aveți pâine în casă?

Din fericire, există o metodă testată în timp pentru a reduce din stresul zilnic și a te organiza mai bine.

5 AM Planner este pentru tine dacă:

Îți dorești să te organizezi mai bine în toate ariile vieții

Productivitatea nu începe când ne așezăm la birou să lucrăm și nu se sfârșește când închidem laptopul. Contează enorm ce facem după ce încheiem ziua de muncă, cum ne relaxăm, cum vorbim cu familia, cu prietenii. Contează cum ne pregătim pentru somn. Contează calitatea somnului, ora de culcare, ora de trezire, ritualul de dimineață, încărcarea cu energie, să avem claritate și încredere.

Îți dorești mai multă libertate

Folosind 5AM Planner îți va aduce mai multă disciplină, care ulterior îți va aduce libertate. Este lucrul pe care toți oamenii cu rezultate remarcabile îl au în comun, fără excepție!
 Vei reuși să livrezi ce ai promis… de fiecare dată, să termini ceea ce ai început, și să ai ritualuri productive în fiecare zi.

Vrei să renunți la rolul de pompier de serviciu

95% din oameni sunt într-o cursă furibundă pentru supraviețuire de luni până vineri și trăiesc cu gândul că în weekend le va veni și lor rândul să trăiască și să se simtă vii. Aceștia sunt pompieri profesioniști care sting incendii toată ziua, de dimineață până seara. Stimul și Răspuns. Asta NU e viață!

CE CONȚINE 5AM PLANNER?

1. 5AM Daily Plan & Review

Conține pe o singură pagină, în fiecare zi, atât TO DO profesionale, cât și cele personale care generează, de fapt, echilibrul

Folosește Piramida Priorităților care structurează importanța acțiunilor în funcție de valoarea adăugată creată pe unitatea de timp

Utilizează estimarea timpului în faza de planificare și evaluarea conformității în faza de revizuire a zilei. Astfel, se închide bucla experienței și creste în timp acuratețea estimării timpului.

Are o rubrică specială în care prioritățile sunt descrise explicit pentru a stimula astfel mintea să ajungă exact la rezultatul dorit.

Conține o listă de 5 întrebări prin care reușitele sunt duplicate, iar lecțiile din greșeli învățate. Aceste două comportamente asigură o curbă de învățare exponențială și evită durerea multor eșecuri ne-necesare.

2. 5AM Weekly Plan

Conține un model care integrează cele 3 tipuri de acțiuni cuprinse într-o planificare în mod armonios: strategic, tactic și operațional.

Utilizează informația relevantă din rubrica de valori personale și obiective pe 12 luni pentru a aduce claritate în legătură cu ce este cel mai important în acea săptămână și pentru a menține focalizarea acțiunilor în acea direcție

Include un spațiu special delimitat unde, pentru top 3 proiecte, sunt detaliate cele mai importante acțiuni de întreprins în săptămâna care urmează

Conține întrebări care scot la suprafață cele mai importante informații din prisma lecțiilor învățate și a oamenilor cu cel mai important aport la aceste rezultate.

3. 10X Habit Tracker

Facilitează monitorizarea eficientă a obiceiurilor benefice și permite utilizatorului să practice 10 rutine zilnice simultan.

Permite colectarea indicilor de execuție pentru fiecare obicei. Astfel, rezultatul este sub formă numerică și deci, cuantificabilă, mult mai relevant decât un simplu “practicat: da/nu”.

Folosit în corelație cu Daily Plan și Weekly Plan generează echilibru și determină o armonizare foarte necesară între cele 4 inteligente (corp, minte, emoții, suflet) evitând astfel excesele de orice fel.

4. 100X90 Plan

Delimitează timpul pentru obiectivul principal la 90 de zile, timp în care alocarea predilectă a resurselor de timp, energie și bani va genera un progres semnificativ, mai mare decât în cazul proiectelor cu durată incertă

Prin cele 100 de acțiuni pre-stabilite creează un context de predictibilitate și generează motivația de a continua, pentru că, progresul devine evident prin intermediul instrumentului zilnic de măsurare.

Structurează gândirea pentru a genera activitățile viitoare necesare a fi făcute, și incită la acțiune, pentru că, următorii pași devin clari și concreți.

Iată ce spun cei care folosesc deja 5AM Planner

Marian Rusu
Marian Rusu
Freelancer
Read More
“5AM Planner mă ajută zilnic să pun pe primul plan lucrurile cu adevărat importante în viața mea: Sănătatea, Relațiile, Dezvoltarea personală, după care afacerea și alte lucruri. Sunt deja la a 4-a agenda cumpărată și o recomand celor care își doresc cu adevărat să aibă o viață împlinită din toate punctele de vedere. Multumesc, Dan!”
Felicia Lungu
Felicia Lungu
Manager
Read More
"Într-una din zilele în care am făcut Daily Plan complet, am finalizat 100% task-urile de la birou, pentru prima oară în viața mea! În momentul în care am completat daily plan, nu am mai lăsat pe nimeni să intre peste programul meu."
Cristian Cișmaru
Cristian Cișmaru
Antreprenor
Read More
“Eu văd agenda 5AM ca pe un soi de „cântar". Pe de o parte cântăresc obiceiurile și micile rutine care au devenit în mare parte un mod de viață și pe de altă parte cântăresc acțiunile mele, adică tot ceea ce îmi propun pe diversele planuri. Ecuația funcționează și îmi măsoară obiectivele zilnice, săptămânale, lunare și anuale. Mă ajută foarte mult!”
Previous
Next

De ce am creat 5AM Planner?

În momentul în care toată lumea fuge către softuri web și apps iOS și Android pentru telefoane și tablete – eu îți propun o aplicație în vechiul stil creion și hârtie. De ce? 

Pentru că suntem supra-saturați electronic, saturație care generează o oboseală tehnologică cronică cu efecte severe pe termen lung pentru starea de sănătate. 

În aceste condiții, am căutat modalități de a-mi reduce timpul de expunere în fața ecranului și de a-mi crește productivitatea folosind instrumente mai puțin solicitante pentru ochi și minte.

5AM Planner și creionul (pixul) folosite corect, pot genera o productivitate chiar mai mare decât cel puțin 95% din oricare aplicații existente în momentul de față.

Nu este deloc întâmplător că mai mult de 80% dintre cei care achiziționează Planner-ul sunt clienți repetitivi care pur și simplu iubesc claritatea, eficiența și structura obținută în acest fel. 

Despre Autor:

Dan Luca este Expert în Productivitate și 5AM Wake-Up Artist.

Este autorul a 3 bestsellers pe Amazon la categoria Managementul Timpului și a fondat în România comunitatea 5AM cu peste 10,000 de membri.

În ultimii 10 ani a creat programe transformaționale pentru antreprenori și manageri care și-au dorit să evite burnoutul și să își crească exponențial nivelul de productivitate.

Descriere 5AM Planner

Conceptele cheie pe care se bazează Plannerul explicate în detaliu și însoțite de exemple

Modele pentru planificarea a 13 săptămâni / 1 trimestru

Template-uri Daily Plan & Review pentru zilele din fiecare săptămână plus model completat

Template Weekly Plan & Review pentru evaluarea săptămânală în weekend plus model completat

Template Habit Tracker pentru 10 obiceiuri pe durata a câte 4 săptămâni plus model completat

Template 90X100 pentru cel mai important Obiectiv din fiecare trimestru plus model completat

Mai mult de 200 de pagini de Principii, Modele și Structuri pentru Ultra Eficiență Personală

Comandă PLANNERUL fără nici un risc.

Îţi garantez 100% că vei iubi cele 4 sisteme 5AM!… 

sau… am să îţi returnez suma întreagă! 

10,000 de clienți super încântați NU au cum să greșească!

Exact. Dacă nu eşti mulţumit, îmi returnezi plannerul, iar eu am să îţi restitui banii fără întrebări suplimentare.

E bine așa?

Cumpără 5AM Planner

Detalii pentru facturareRomânia

Cursul tău

Product
Quantity
Price
CEL MAI BUN PRET
5AM Planner
Reducere 50.00%
+
Prețul inițial a fost: 200,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei.

Comanda ta

Produs Sub-total
5AM Planner  × 1 200,00 lei (exclude TVA)
Sub-total 200,00 lei (exclude TVA)
Livrare
TVA 38,00 lei
Total 257,00 lei
La al doilea planner cumparat
ai 65% DISCOUNT!

Adaugă la comanda ta încă un planner și îl primești cu 65% reducere.

Această este o ofertă unică, disponibilă doar aici!

Apasă "Da, Vreau să profit de ofertă" ca să adaugi în coș!


200,00 lei 70,00 lei

  • Plătește fara griji prin Stripe (Tranzactie Securizată – RSA Encryption)

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Mă bucură interesul tău!

Lasă-mi te rog datele tale
să te contactez