CĂRȚI

The 5AM Revolution

Aud foarte des faptul că oamenii vor să își schimbe viața, dar cumva nu au timp să facă acele schimbări necesare. În aceste vremuri, toată lumea e copleșită, însă câțiva care reușesc totuși să construiască companii de succes ca Amazon, Apple, Tesla, Facebook, Google.

Ceilalți 95% sunt într-o cursă furibundă pentru supraviețuire de luni până vineri și trăiesc cu gândul că în weekend le va veni și lor rândul să trăiască și să se simtă vii. Aceștia sunt pompieri profesioniști care sting incendii toată ziua, de dimineață până seara. Stimul și Răspuns. Asta NU e viață!

 

35,00 lei

Productivity superhero

După mulți ani în tranșeele productivității, îți ofer o soluție simplă care cuprinde 4 principii clare:

1. Informație sintetizată în doze digerabile care nu te va copleși, dar pe care îți vei dori să o aplici imediat.

2. O abordare pe parcursul a 30 de zile, astfel încât să ai suficient timp să implementezi aceste idei și să vezi cum se manifestă schimbările în viața ta.

3. Strategii de clasă mondială, instrumente și exerciții bazate pe studii, verificate în timp și testate pe clienții din programele mele, astfel încât nu mai e nevoie  să testezi singur ce funcționează și ce nu.

4. Un mix optim între structură, disciplină și motivație pe parcursul a mai mult de 4 săptămâni:
a)  De luni până vineri strategii și instrumente pentru o productivitate crescută
b)  Sâmbătă o recapitulare a ideilor principale și întrebări de evaluare, astfel încât să ai o imagine clară asupra progresului pe care l-ai înregistrat în ultimele 7 zile
c)  Duminică ai parte de o poveste inspirațională care nu te pune la treabă, dar care îți crește motivația și te ține conectat la călătoria de 30 de zile către organizare și disciplină.

Dan Luca este coach, antreprenor, speaker și autor a trei cărți în engleză, bestseller pe Amazon la categoria Managementul Timpului. Specialist în productivitate și în menținerea echilibrului din viață, Dan este fondatorul comunității 5AM din România, a oamenilor care se trezesc la 5 dimineața.

Prin programele sale, a facilitat schimbări remarcabile pentru mai mult de 20 000 de absolvenți. Realizează acest lucru prin implementarea principiilor de lifestyle design, adică a unui stil de viață care să echilibreze familia, sănătatea, hobby-urile, spiritualitatea și viața profesională, astfel încât fiecare persoană să trăiască cea mai bună viață posibilă.

35,00 lei

Dream life blueprint

„Dacă nu îți este rușine de persoana care erai cu 12 luni în urmă, înseamnă că nu ai crescut suficient de mult în ultimul an…”

Performerii de top din toate domeniile – afaceri, sport, artă – sunt dedicați principiului creșterii consecvente. Însă, pentru că societatea noastră s-a dezvoltat foarte mult într-un timp foarte scurt, au crescut competittivitatea și în egală măsură nevoia de a progresa accelerat și de a rămâne relevant în domeniul de referință. Din acest motiv, dezvoltarea personală nu mai este de mult un lux, ci o necesitate!

Chiar dacă majoritatea oamenilor sunt conștienți de această nevoie, încearcă să o adreseze într-un mod extrem de neproductiv. Își doresc să crească în salturi cu eforturi considerabile, salturi care vor aduce la pachet dezechilibre în celelalte arii ale vieții lor. Rezultatul acestui consum disproporționat de resurse va face acest efort nesustenabil pe termen lung și efectul obținut va fi unul temporar în cel mai bun caz.

35,00 lei