DAN LUCA ÎȚI PREZINTĂ

Cursul Phoenix – de la Epuizare la ENERGIE CONSTANTĂ

Dacă ești un antreprenor sau un părinte ocupat și visezi ca ziua să aibă mai mult de 24 de ore, acesta este cursul care te va învăța să cultivi o stare optimă pentru realizări, în fiecare zi.

(Nu, nu am inventat mașina timpului. Ziua va avea în continuare 24 de ore, dar tu le vei valorifica mai eficient.)

Din punctul de vedere al creierului, pentru ca lucrurile să meargă bine la muncă, dar și acasă, ai nevoie de una și aceeași stare, starea optimă pentru obținerea performanței.

Phoenix 5AM

Un prieten mi-a spus recent:“Cea mai neagră perioadă prin care am trecut în perioada pandemiei a fost atunci când compania făcea restructurări și dispăreau zilnic oameni, după care urmau justificări mincinoase potrivit cărora ar fi plecat din motive personale. Nimeni nu se putea concentra cu frica asta care plutea în aer. Nu făceai nici o treabă ca lumea.” 

Nu e de mirare. Cu cât suntem mai anxioși, cu atât mai afectată este eficiența creierului nostru. În această zonă a nefericirii mentale, gândurile ne deturnează atenția și ne anulează resursele. Cum anxietatea restrânge spațiul mental destinat atenției, însăși capacitatea noastră de a primi informații noi este subminată. Starea vecină cu panica este dușmanul învățării și al creativității. 

De asemenea, plictiseala încețoșează creierul cu propriile însemne ale ineficienței. Când umblă aiurea, mintea își pierde concentrarea și motivația dispare. Prin urmare, anxietatea și plictiseala în extreme împing activitatea creierului dincolo de zonele ei de eficacitate și energie. 

În cursul PHOENIX vei învăța cum poți să accesezi acel SWEET SPOT în care energia este la cote maxime și să te bucuri de ea pe tot parcursul zilei.

Ce primești mai exact….

FIECARE ZI POATE FI CEA MAI BUNĂ,
DACĂ TE PREGĂTEȘTI SUFICIENT

Pentru toată lumea, ziua are 24 de ore – pentru oameni de afaceri, sportivi și vedete, dar și pentru tine.

Cei despre care știm că sunt performeri de top, în orice domeniu, își alocă timp special pentru a se aduce în cea mai bună formă înainte de orice reprezentație sau competiție.

Cântăreții fac vocalize, speakerii fac exerciții de dicție, sportivii fac încălzire fizică – ai înțeles ideea.

Dar tu? Cum te pregătești, la începutul zilei, să fii în formă maximă, să faci față provocărilor care vor veni? Și nu doar să faci față, ci să te bucuri de fiecare moment. Pentru că despre asta este vorba: nu vrei doar să supraviețuiești, vrei să TRĂIEȘTI. Vrei să fii PREZENT. Iar pentru asta ai nevoie de ENERGIE.

În acest curs video cu 12 lecții esențiale vei învăța tot ce ai nevoie ca să generezi energie încă de la prima oră a zilei.

Pentru că, din ce am învățat până acum, pot să îți spun un secret: Energia a devenit noua monedă forte în tot ceea ce reprezintă excelența.

Iar acesta este doar începutul. Clienții mei și-au transformat complet viața, după ce au învățat că te poți antrena și pentru o zi obișnuită la birou, la fel ca înaintea unei competiții sau a unei reprezentații.

Iată ce se va întâmpla după ce vei parcurge și vei aplica lecțiile din curs…

Vei fi mai disponibil pentru cei dragi ție – pentru că vei fi, la rândul tău, încărcat cu energie și resurse. Știi cum se spune, nu poți să torni apă dintr-un pahar gol.

Vei fi plin de viață și de vitalitate, îți vei începe ziua cu entuziasm și vei păstra cotele de energie la maximum, inclusiv după-amiaza și seara.

Te vei reconecta cu familia și prietenii și vei avea relații mai profunde, veți stabili legături mai puternice și o comunicare mai bună.

Vei începe să observi schimbări de la o zi la alta în energia ta, în productivitatea ta, în modul în care livrezi rezultate în jurul tău.

Vei fi mai productiv și mai eficient, pentru că vei învăța cum să îți folosești voința, disciplina și atenția și să ajungi la autocontrol.

Vei ști cum să îți recapeți pofta de viață, să îți menții rezervele de energie pe parcursul zilei și să câștigi odată pentru totdeauna lupta cu stresul.

Următorul lucru care se va întâmpla:

Te vei simți mai prezent în propria viață
Cei care te cunosc nu vor putea înțelege cum ai reușit să faci trecerea de la…

EPUIZARE
APATIE
ABSENȚĂ

ENERGIE CONSTANTĂ
POFTĂ DE VIAȚĂ
PREZENȚĂ ȘI IMPLICARE TOTALĂ

Câștigă-ți autocontrolul și îți vei transforma viața!

Ce trebuie să faci mai departe

1.Apeși butonul portocaliu. Investiția ta în această carte este de doar 300lei 77 lei cu TVA

2.Imediat după ce plasezi comanda, vei primi un link de unde urmează să urmărești cursul.

4.Parcurgi cursul în ritmul tău de pe orice device. Vei putea să revezi pasajele care ți s-au părut mai interesante și poți pune pauză dacă vrei să iei notițe.

Comandă cartea fără nici un risc.

Îţi garantez 100% că vei iubi Cursul Phoenix sau…

… am să îţi returnez cei 300 RON 77 RON şi poţi să păstrezi cartea.

Exact. Dacă nu eşti mulţumit, nu trebuie să îmi returnezi nimic, doar să îmi trimiţi un email, iar eu am să îţi restitui acei 300 RON 77 RON fără întrebări suplimentare.

E bine așa?

Ce spun cei ce au lucrat cu mine?

Despre Autor:

Dan Luca este Expert în Productivitate și 5AM Wake-Up Artist.

Este autorul a 3 bestsellers pe Amazon la categoria Managementul Timpului și a fondat în România comunitatea 5AM cu peste 10,000 de membri.

În ultimii 10 ani a creat programe transformaționale pentru antreprenori și manageri care și-au dorit să evite burnoutul și să își crească exponențial nivelul de productivitate.

P.S. În cazul în care ești ca mine și ai sărit la finalul paginii, îți fac un mic rezumat:

Îţi ofer un curs cu 12 lecții, pe care le poți parcurge în 2h. Îți explic cum poți să te simți mai încărcat pe parcursul zilei, să ai poftă de viață, să te simți bine în corpul tău și să devii persoana cea mai energică pe care o cunoști. 

Sunt lucruri pe care le-am practicat și rafinat în mai mult de 11 ani și despre care pot spune cu mâna pe inimă că funcționează ireproșabil. 

Cursul costă 77 RON cu TVA inclus.

În cazul în care cursul nu este pe placul tău, te rog să mă contactezi şi am să îţi înapoiez cei 77 RON imediat. Nu îți voi lua accesul de la curs. De ce fac asta?

Pentru că îmi doresc să ai energie din belșug și să faci lucrurile care te inspiră, fără niciun compromis!

Apasă aici pentru a cumpăra cursul PHOENIX. Nu vei regreta.

Dan Luca

Mă bucură interesul tău!

Lasă-mi te rog datele tale
să te contactez