SISTEM DE EVALUARE

SUPERHERO SCORING

Sunt întrebat des: Dan, care sistem dintre toate pe care le știi și le-ai testat – a produs cea mai mare transformare?

Superhero Scoring răspunde la această întrebare și ia în calcul impactul pe care acest sistem l-a avut în viața mea (în termeni de energie, eficiență sau entuziasm).

Ceea ce îmi doresc este să îți ofer resurse testate și validate în mulți ani pe mine și pe miile de clienți cu care am lucrat. Și ca să fie ușor de navigat printre sisteme, voi folosi 3 criterii esențiale:

  1. 1. Transformare
  2. 2. Implementare
  3. 3. Sustenabilitate

Criteriile iau în calcul importanța în rezultatul final obținut, așa că: 50% este Transformare, 25% Implementarea și 25% Sustenabilitatea. Fiecare criteriu este evaluat pe o scală de la 1 la 10.

Notă importantă: Acest scoring este subiectiv și relevă experiența mea cu fiecare sistem. Alte persoane pot avea experiențe diferite.

PROMISIUNEA MEA:

“Nu îi poți învăța pe alții ceea ce știi, îi poți învăța doar ceea ce EȘTI!”

  • Îți voi oferi DOAR lucruri pe care le-am testat și care sunt extraordinare
  • Fără lucruri generice, doar sisteme compuse din strategii, structuri și instrumente concrete și aplicabile cu un efort rezonabil
  • Voi publica 1 Sistem pe Săptămână în fiecare zi de sâmbătă dimineața
 
Sună bine? Dacă da, hai să facem treabă bună împreună!
 
Apreciez feedback-ul tău, caut mereu moduri de a face mai bine lucrurile, te rog trimite-mi un mesaj la dan@5am.ro și spune-mi cum te ajută, ce idei ai sau cum pot face #1SS chiar mai bun.

 

Mă bucură interesul tău!

Lasă-mi te rog datele tale
să te contactez