Cauți o soluție să depășești epuizarea, senzația de copleșire și lipsa de focus?

Te simți obosit mai tot timpul și începi ziua cu un nivel de energie scăzut? 
Îți faci liste interminabile de TO DO, ai mereu mesaje necitite în Inbox, desktopul dezordonat, și nici măcar nu-ți amintești când a fost ultima zi în care te-ai simțit “la zi”, iar toate acestea te fac să te simți deprimat, blocat sau copleșit? 

ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT!

Zile
Ore
Minute
Secunde
Locuri Rămase Disponibile

00:04:30 Pentru cine este acest Webinar 
00:24:00 Banii vs. Moneda Forte Interioară
00:27:30 BURNOUT-ul suferit de Dan
00:33:45 Modelul E-T-A
00:43:30 Ecuația Productivității ADEVĂRATE
00:47:30 Modelul 3×3 pentru Moneda Forte Interioară
01:24:50 Promisiunea Mea
01:35:30 Prezentarea programului 5AM SPRINT
01:44:20 Oferta Specială și cele 5 BONUS-uri de 1,500 EUR

Adevărul e că …

Aproape 29% din proprietarii de firme spun că lucrează peste 50 de ore pe săptămână, în vreme ce 86% lucrează și în weekend. Deși e extraordinar să fii pasionat de ceea ce faci, un studiu publicat de Harvard Business Review arată că această pasiune pentru muncă, împreună cu programul prelungit, și lipsa unei vieți personale pot duce la epuizare.

Un burnout îți afectează dramatic relațiile cu cei dragi

Te deranjează cei de acasă cu solicitările lor pentru că tu nu ai timp nici pentru tine! Ești irascibil și îți stăpânești greu emoțiile pentru că te simți supra-încărcat.

Lipsa de atenție te face haotic și neproductiv

Atenția ta îți este distrasă în mii de direcții și îți e greu să finalizezi proiectele. Amâni să iei decizii și să acționezi decisiv pentru că te simți vulnerabil și fără resurse. Simți că nu înaintezi, doar ești din ce în ce mai obosit și stresat.

Lipsa de structură și organizare îți dă senzația de copleșire
Procrastinarea e enervantă, dar de fapt e doar un simptom că problema e mult mai profundă. Energia ta fluctuează pe parcursul zilei și folosești cafea și zahăr să te resuscitezi un pic.
 

Și-atunci care e soluția?

Soluția constă din schimbări strategice pe o perioadă de câteva săptămâni în care să lucrezi cu obiceiuri esențiale care îți cresc nivelul de energie pe care îl ai zilnic, îți oferă structură și claritate pentru prioritățile esențiale și îți protejează focusul de stimulii aleatorii care te agresează zilnic. 

Te invit în 5AM Sprint

Programul include peste 20 de instrumente practice și este organizat în 4 săptămâni, pe 3 tematici diferite

Săptămâna 1 – Energia
De câte ori te surprinzi rumegând la lucruri pe care nu le poți schimba sau îngrijorându-te pentru lucruri pe care nu le poți anticipa? Știi în ce se traduce asta? Într-o mulțime de timp și de energie furate din singurul loc unde putem face, de fapt, o diferență: aici și acum. Pentru că altfel, vei fi la un pas de  burnout. Conform studiilor, persoanele care ajung la burnout sunt cu 23% mai predispuși să aibă nevoie de îngrijire medicală, cu 63% mai predispuși să ceară concediu medical și de 2.6 ori mai predispuși să-și dea demisia.
 
În acest modul te voi învăța cum să îți gestionezi energia organică și rezerva strategică de energie și cum să investești cu profit energia de fiecare zi, ca să eviți burnout-ul. 

Săptămâna 2 – Timpul

Timpul este cel mai de preț bun al nostru și singura resursă ce nu este regenerabilă. Când conduci o echipă, când ești freelancer sau antreprenor de tipul “one-man show” organizarea eficientă și un bun management al timpului sunt esențiale. Din păcate, mulți lucrează în „modul reactiv”, răspunzând la e-mailuri, mesaje pe WhatsApp, telefoane și diverse solicitări de îndată ce acestea apar. În această săptămână, vei învăța acele principii, strategii și obiceiuri care îți vor permite să ai clare prioritățile, să generezi rezultate în mod predictibil și să îți ții toate promisiunile pe care le faci. 

Săptămâna 3 – Atenția

Cât de des ai stat toată ziua la birou, dar ai simțit că ai realizat foarte puține lucruri? Sau dimpotrivă, în unele zile stai doar câteva ore și rezolvi taskuri pentru următoarele 2 zile. Nu are prea mult de-a face cu cât timp ai avut la dispoziție, ci cu cât de multă atenție ai putut acorda momentului prezent. În zilele noastre, atenția focusată este una dintre cele mai valoroase resurse. Multitudinea de informații la care suntem expuși zilnic în combinație cu timpul petrecut la ecrane au ca efect advers scăderea puterii de concentrare și a atenției. O serie de studii științifice au demonstrat că o persoană în condiții normale nu mai este capabilă să se concentreze pe o sarcină mai mult de 20 de minute.

În acest modul vei afla strategiile care te pot ajuta să îți protejezi atenția, să faci detox de stimuli și să te concentrezi ca un laser pe exact lucrurile care contează cel mai mult.

Săptămâna 4 – Consolidare

În această săptămână primești bune practici pentru toate obiceiurile studiate. Acțiunile mărunte corecte, făcute timp de o lună, pot avea un impact exponențial asupra vieții tale, însă ai nevoie de o perioadă de sedimentare în minte și corp. Și exact asta vom face în ultima săptămână din program.
 
“Eram lipsită de energie, eram apatică, îmi propuneam foarte multe obiective pe care nu reușeam să le ating…însă după 5AM Sprint toate acestea s-au schimbat.” (Ioana Mărginean, absolventă 5AM SPRINT) 

Vreau să am o creștere exponențială în următoarele 4 săptămâni

Programul este pentru tine dacă ți-ai dorit mereu să:

Te trezești de dimineață cu zâmbetul pe buze, dar nu ți-ai găsit motivația

Ai energie explozivă și de neclintit în fiecare zi

Faci în 6 ore cât fac alții în 10 sau 12 ore

Reușești să îți gestionezi stresul în câteva minute și să nu îl mai duci acasă cu tine

Te descarci de poveri care nu sunt ale tale;

Întrerupi tipare nefuncționale;

Îți construiești o fundație atât de puternică, încât să poți construi oricâte etaje pe ea;

Devii atât de încrezător în resursele interne și externe la care ai acces încât să fii de neoprit.

“Lucrurile au început să se întâmple altfel, nu îmi mai spuneam povestea – eu nu am timp, eu nu o să reușesc sau eu nu o să pot face asta – în – hmmm, uite că se poate, am reușit! ” (Anca Dragomirescu, Absolventă 5AM SPRINT)

Absolvenții programului spun că viața lor se împarte în doua perioade:
ÎNAINTE de Programul 5AM și DUPĂ Programul 5AM.

Investiția ta în curs

5000 lei (Discount -45%)

2790 lei

3 săptămâni tematice în care îți formezi 3 noi obiceiuri și îți consolidezi Moneda Forte Interioară: energia, timpul și atenția.

1 săptămână de consolidare + upgrade în care primești Best Practices pentru toate obiceiurile studiate

4 sesiuni live Q&A de 3h în care îți răspund la întrebările tale și la alte peste 40 de întrebări și îți ofer soluții customizate 100% care țin cont de contextul tău, dificultățile tale și preferințele tale.

Înregistrările sesiunilor LIVE pe care le poți reasculta dacă nu ai putut participa integral la vreo sesiune sau dorești să îți aprofundezi înțelegerea lucrurilor discutate

Evaluări ale progresului în fiecare săptămâna pe 20 indicatori cheie KPI. Rezultatele îmi spun în timp real care sunt zonele în care excelezi și zonele în care ai nevoie de sprijin.

30 de emailuri zilnice cu principiile din săptămâna tematică corespunzătoare alături de exerciții specifice și ușor de pus în practică

3 challenge-uri* în care vei lucra în echipă pentru a implementa obiceiurile extraordinare pe care le vei studia și practica. Folosim Gamification și Premiile Speciale pentru a avea o competiție prietenoasă și prietenească pentru beneficiul tuturor.

Povești motivaționale în weekend. Nu îți dau de lucru în weekend, dar te ajut să stai cu mintea focusată și privirea ațintită la parcursul din program.

Răspunsuri la emailuri/întrebări trimise de tine în cel mult 24 de ore. Dacă ziua evaluării săptămânale sau dimineața de miercuri sunt prea departe în timp și ai nevoie de un răspuns sau de o soluție, îmi scrii și îți răspund foarte repede.

PE LÂNGĂ CELE DE MAI SUS PRIMEȘTI ȘI URMĂTOARELE BONUSURI

Morning Master

Cum să ai Energie și Productivitate din prima oră a zilei chiar dacă îți e greu să te trezești de dimineață

Maximum Productivity

Strategiile contra-intuitive prin care să îți dublezi productivitatea fără să ajungi la excese și dezechilibre

Managementul Stresului

Eliberează-te de Ucigașul din Umbră, recâștigă-ți vitalitatea și bucuria de a trăi prin strategii validate științific

Voucher pentru Programele 5AM (500 EURO)

Fiecare membru din Echipa Câștigătoare după cele 3 Challenge-uri din 5AM SPRINT primește un voucher pe care îl poate folosi în a achiziționa unul dintre extraordinarele programe 5AM, mai exact: 5AM RETREAT, 5AM MOMENTUM, 5AM INVINCIBLE, 5AM INFINITY, 5AM LEGEND

Sesiune de Coaching de Strategic Life Planning 1-1 cu Dan Luca (Valoare 500 EURO)

Acest BONUS este pentru cei hotărâți care iau decizii rapide și care vor să își obțină un beneficiu mai mare decât tot programul, chiar înainte să înceapă 5AM SPRINT. Foarte concret facem împreună o sesiune de clarificare a obiectivelor îndrăznețe pe 1-3-5 ani, identificăm resursele, adresăm obstacolele și customizăm un traseu cu șanse maxime de reușită.

“E o transformare extraordinară, calitatea vieții se schimbă, mi s-au schimbat relațiile, mi s-au schimbat obiectivele, mi s-a schimbat încrederea în mine, energia mea… Energia cred că e cel mai mare beneficiu, să îți crești energia, să îți dai energie… este un lucru extraordinar” (Matei Andreescu, Absolvent 5AM SPRINT)

Care-i treaba cu Challenge-urile din Sprint?

Toți cei înscriși sunt împărțiți în echipe de câte 5-6 oameni, printr-un algoritm pe care l-am creat pentru a optimiza coeziunea din echipe. În fiecare săptămână fiecare echipă primește un Challenge (adică o combinație de câteva obiceiuri pentru o viață echilibrată și productivă), iar în funcție de performanța avută, primește un număr de puncte. 

Pentru fiecare obicei există o modalitate de măsurare prin care echipa demonstrează că a practicat acel obicei în fiecare zi. La sfârșitul provocării săptămânale, se iau măsurătorile adunate pentru fiecare echipă și se decide echipa câștigătoare. Fiecare membru al echipei câștigătoare primește numărul de puncte alocat proporțional cu procentul de realizare.

La sfârșitul Sprintului se adună punctele câștigate în cele 3 provocări și se face clasamentul final pentru desemnarea echipei câștigătoare. Echipa câștigătoare va primi un voucher de 500 de EURO pentru orice program 5AM viitor. Practic își recuperează investiția din 5AM SPRINT cu surplus. 

“Programul 5AM e de referință în viața mea, îi sunt recunoscătoare lui Dan pentru că l-a creat și că am avut șansa să particip la program, e de neratat, are o valoare inestimabilă.” (Maria Indreșan, absolventă 5AM SPRINT) 

Despre CREATORUL PROGRAMELOR 5AM:

Dan Luca este Expert în Productivitate și 5AM Wake-Up Artist.

Este autorul a 3 bestsellers pe Amazon la categoria Managementul Timpului și a fondat în România comunitatea 5AM cu peste 10,000 de membri.

În ultimii 12 ani a creat programe transformaționale pentru antreprenori și manageri care și-au dorit să evite burnoutul și să își crească exponențial nivelul de productivitate.

SPrint COACH: Daniel gagea

    • Moderator 5AM Club 
    • Antreprenor în media digitală 
    • Psiholog clinician și organizațional atestat 
    • Life & Business Coach 
    • Pasionat de psihonutriție, mersul pe munte și sporturi de contact – Kyokushin

Intri în program fără nici un risc! Garanție pe Satisfacție 100%!

În toate programele mele asigur că este îndeplinită această condiție ESENȚIALĂ:

Ești ÎNCÂNTAT de transformarea obținută (nu doar mulțumit) altfel poți cere returnarea integrală a banilor plătiți. (Evident, mă aștept să participi activ și să îți dai cea mai bună șansă să reușești în obiectivele tale). 

Peste 12 ani de experiență în creat programe de transformare și mai mult de 1,000 de absolvenți cu care am lucrat direct, îmi oferă certitudinea că ai 99,5% șanse să ai o super experiență în Programele 5AM.

În acest fel, suma plătită pe acest program va fi nesemnificativă în comparație cu beneficiile pe care le vei obține.

Nu ai nimic de pierdut… dar totul de câștigat! 

Concret, pașii pentru înscriere sunt următorii:

1. Apeși butonul portocaliu. Beneficiezi de 45% discount la achiziția programului. În loc de 5,000 de lei, plătești doar 2790 de lei. 

2. Imediat după ce plasezi comanda, vei primi un e-mail de confirmare cu detalii. 

3. În următoarele 48 de ore după înscriere vei fi sunat de un membru al echipei 5AM pentru a ghida prin etapele de pregătire până la începerea efectivă a programului în 3 iulie.

“Dupa o lună de program am reușit să mă trezesc între 5 și 6 dimineața, sunt plin de energie și vitalitate datorită noilor MEGA-obiceiuri pe care le-am învățat pe parcursul acestui program!” (Eugen Mocanu, Absolvent 5AM SPRINT)

Întrebări frecvente

A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.
A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.
A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.
A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.

Mă bucură interesul tău!

Lasă-mi te rog datele tale
să te contactez