CURSUL ONLINE Blue Sky: de la Stres la Zen

Îți dorești să conștientizezi efectele stresului asupra performanței personale și să alternezi eficient perioadele solicitante cu cele de refacere?

Descoperă cum poți să ai o viață echilibrată în fiecare zi și să nu te lași copleșit de emoții intense care-ți pot destabiliza munca și relațiile.

SIMPLU

12 lecții pe care le poți parcurge în aproximativ 2-3h, care te vor ajuta să înțelegi mecanismele de funcționare a creierului și cum să identifici factorii de stres interni și externi.

RAPID

Vei primi tehnici pentru a-ți îmbunătăți capacitatea de gestionare a stresului și metode prin care să îți gestionezi emoțiile sub presiune.

EFICIENT

Vei învăța 3 modalități prin care să gestionezi stresul folosindu-ți emoțiile, care au capacitatea să îți transforme viața în doar câteva săptămâni.

Te-ai întrebat vreodată...

De ce ne îngrijorăm de situații care nici nu s-au întâmplat încă și nu avem nicio garanție dacă se vor petrece și mai ales cum?
De ce ne îndoim
de propria capacitate de a face față situațiilor stresante?
Ce putem face concret pentru a face față stresului din viață noastră? 

Dacă ți-ai pus vreodată aceste întrebări, ai ajuns în locul potrivit.
Mi-ar plăcea să pot sa-ți spun că va fi simplu, că stresul se poate diminua ușor, însă fiecare dintre noi are un “amortizor” de stres, mai puternic sau mai slăbit, în funcție de circumstanțele prin care trece. 

Din pacate, dacă nu ne uităm la această problemă cu lupa, stresul prelungit poate fi asociat cu:

Emoții incontrolabile care se manifestă prin certuri în cuplu, ton ridicat în relație cu clienții, agresivitate în relația cu copiii

Daune fizice sau somatizări din cauza unui conflict intern neconștientizat

O energie scăzută pentru activități deoarece persoana consumă mult timp și energie cu preocupări privind starea de sănătate

Emoții incontrolabile care se manifestă prin certuri în cuplu, ton ridicat în relație cu clienții, agresivitate în relația cu copiii

Scăderea imunității

Implicare excesivă și incapacitatea de a lăsa controlul din mână

Un sentiment de “urgență”

În zilele noastre, stresul ia amploare, iar statisticile arată rezultate îngrijorătoare. În plus, pandemia Covid-19 a influențat nu doar sănătatea, locul de muncă și starea financiară. Ea a devenit o sursă suplimentară de stres, care a condiționat negativ rutina de la locul de muncă, de la școală sau din viața de familie. 

Dacă nu dorești ca stresul să devină parte componentă a vieții tale și nu vrei să-ți afecteze negativ sănătatea te invit la cursul Blue Sky – de la Stres la Zen.

Cursul Blue Sky este pentru tine dacă:

Îți dorești să te simți bine în toate ariile vieții și să nu ajungi în burnout

Fiind diferiți, trăsăturile noastre de personalitate influențează semnificativ marea de toleranță și reactivitate la stres. Când discutăm despre burnout, primul lucru pe care îl putem spune despre acesta este că suntem obosiți. Psihic și fizic. În aceste momente este foarte important să nu lăsăm epuizarea să se transforme în depresie. Pentru asta, este esențial să identificăm factorii de stres din viața noastră și să încercăm să le reducem importanța.

Îți dorești mai multă libertate emoțională

Furia, presiunea, gândurile excesive, emoțiile negative, lipsa de bucurie pe care stresul o aduce vieții, rezultă în greutatea continuă de a face chiar și cele mai simple lucruri într-un mod normal, relaxat. Stresul ne răpește din flexibilitatea interioară, din deschidere și de creativitate, ținându-ne prinși la nivelul emoțiilor noastre, al amintirilor și al anxietăților noastre. Vestea bună e că suntem în control și putem să ne schimbăm realitatea interioară.

Vrei să renunți la rolul de pompier de serviciu

95% din oameni sunt într-o cursă furibundă pentru supraviețuire de luni până vineri și trăiesc cu gândul că în weekend le va veni și lor rândul să trăiască și să se simtă vii. Aceștia sunt pompieri profesioniști care sting incendii toată ziua, de dimineață până seara. Stimul și Răspuns. Acest rol de pompier de serviciu te ține captiv într-o cursă infernală pentru supraviețuire, răpindu-ți șansa să te bucuri de lucrurile simple.

Iată ce vei învăța din cursul Blue Sky

Avem tendința de a ne exagera prea mult problemele. Indiferent cât de dificilă este, cu adevărat, o problema, cel mai probabil o înrăutățim mult mai tare în mintea noastră. Ne consumăm în interior, ajungând să credem că suntem neputincioși și neajutorați, dar nu acesta este adevărul. Oricât de sumbră sau de amenințătoare ar putea părea o situație, ea nu deține în totalitate controlul asupra noastră. Nu ne poate lua libertatea de a răspunde și puterea noastră de a acționa. 

Chiar și cea mai mică acțiune poate începe să ne schimbe circumstanțele de viață. În acest caz, acțiunea ar putea însemna luarea unei pauze pentru a observa și examina problema din exterior, ca mai apoi să o ataci într-un mod rațional, curat, fără a implica frica, fuga, sau indiferența. Blue Sky este biletul tău one way către o viață cu cer senin.
Vei învăța:

Cuprins Blue Sky - De la Stres la Zen

Lecția 1 – Ce este stresul, care sunt efectele negative asupra sănătății tale și cum poți evita să-ți faci singur rău?

Lecția 2 – Cum apare stresul în viața ta și cum să identifici mai bine ceea ce te stresează și să distingi cât de mult control ai asupra stresului din viața ta

Lecția 3 – Stresul real vs. stresul imaginar și cum poți să-ți iei puterea înapoi

Lecția 4 – Eustres și Distres: stresul care ajută și cel care îți face rău și cum te poți folosi de stres pentru a fi competitiv, productiv și ambițios

Lecția 5 – 3 modalități prin care să îți folosești corpul pentru a-ți diminua stresul care te vor ajuta să depășești perioadele grele din viață

Lecția 6 – Alte 3 modalități prin care să îți folosești corpul pentru a-ți diminua stresul și pentru a fi mai concentrat și pozitiv în timpul zilei

Lecția 7 – 3 metode prin care să gestionezi stresul cu ajutorul minții ca să fii mai relaxat, productiv și împlinit

Lecția 8 – Alte 3 metode prin care să gestionezi stresul cu ajutorul minții ca să poți deveni mai eficient și să eliberezi din stresul acumulat

Lecția 9 – 3 modalități prin care să gestionezi stresul folosindu-ți emoțiile care să te ajute să obții armonie în lumea ta emoțională

Lecția 10 – Alte 3 modalități prin care să gestionezi stresul folosindu-ți emoțiile care să te aducă într-o stare de împăcare cu sine

Lecția 11 – Cum te pregătești pentru crize majore în viață astfel încât să le treci cu succes și minim de impact emoțional?

Lecția 12 – Cum să te porți cu oamenii stresați astfel încât starea cea mai înaltă “să câștige” și să eviți conflictele de percepție.

Iată ce spun cei care au parcurs deja Blue Sky

De ce am creat Blue Sky?

Viața este plină de “dragoni”. Cu cât trăiesc mai mult, cu atât mai mari devin, hrănindu-se cu necazurile noastre, cu resentimentele și senzația de neputință.

În cazul meu “dragonul” era jobul meu. Vreme de 3 ani am fost un workaholic notoriu. Faptul că acum am ajuns expert în productivitate și echilibru se datorează în foarte mare măsură faptului că am fost pe marginea prăpastiei, foarte aproape de un punct fără întoarcere.

În industria în care lucram atunci, adică în audit financiar, s-a și murit din cauza extenuării. Pe lângă celebrul caz mediatizat în 2006, am avut și eu un coleg care a decedat la 32 de ani pe fondul epuizării, fără să fi avut alte condiții medicale preexistente.

De aceea, ce parcurgi în acest curs vine din cea mai profundă fibră a mea, cea care mă ajută acum să rămân productiv, dar și echilibrat, pentru că știu cum este să fii pus „absent” de familie și prieteni.

Vestea bună e că provocările noastre sunt oglinzi care ne expun vulnerabilitățile, nesiguranța, slăbiciunile și temerile. Oricât de greu v-ar fi, nu le întoarceți spatele. Priviți-le, examinați-le și veți descoperi în final o cale de rezolvare.

Despre Autor:

Dan Luca este Expert în Productivitate și 5AM Wake-Up Artist.

Este autorul a 3 bestsellers pe Amazon la categoria Managementul Timpului și a fondat în România comunitatea 5AM cu peste 10,000 de membri.

În ultimii 10 ani a creat programe transformaționale pentru antreprenori și manageri care și-au dorit să evite burnoutul și să își crească exponențial nivelul de productivitate.

Ce trebuie să faci mai departe

1.

Apeși butonul portocaliu. Investiția ta în acest curs este de 97 lei cu TVA

2.

Imediat după ce plasezi comanda, vei primi un link de unde urmează să urmărești cursul.

3.

Primești acces instant la toate cele 12 lecții din cursul Blue Sky – De la Stres la Zen.

4.

Parcurgi cursul în ritmul tău de pe orice device. Vei putea să revezi pasajele care ți s-au părut mai interesante și poți pune pauză dacă vrei să iei notițe.

Comandă fără nici un risc!

Îţi garantez 100% că vei iubi Cursul Blue Sky sau…

am să îţi returnez cei 500 RON 97 RON şi poţi să păstrezi accesul online la curs.

Exact. Dacă nu eşti mulţumit, nu trebuie să îmi returnezi nimic, doar să îmi trimiţi un email, iar eu am să îţi restitui acei 500 RON 97 RON fără întrebări suplimentare.

E bine așa?

P.S. În cazul în care ești ca mine și ai sărit la finalul paginii, îți fac un mic rezumat:

Îţi ofer un curs de 12 Lecții care explică cum să ai VITALITATE și să redescoperi BUCURIA DE A TRĂI în ciuda tuturor factorilor stresori!

Cursul costă 97 RON.

Vei beneficia de informații fundamentale și strategii antistres documentate din surse științifice. Astfel, vei înțelege cum funcționează stresul ca să îl poți controla. Să nu mai fie stresul un prilej de îngrijorare și panică pentru tine, ci să îl stăpânești tu pe el.

În plus, te familiarizez exact cu strategiile pe care le folosesc eu pentru gestiona eficient situațiile stresante care pot impacta negativ starea psihică și fizică.

De-a lungul timpului am ajutat peste 10.000 de oameni să obțină ceea ce își doresc în termeni de dezvoltare și productivitate personală, managementul stresului și managementul timpului.

Apasă aici pentru a profita de ofertă chiar acum. Nu vei regreta.

Cumpără cursul
Blue Sky: De la Stres la Zen

Detalii pentru facturareYour Products

Product
Quantity
Price
Blue Sky - de la Stres la ZEN
+
92,38 lei

Comanda ta

Produs Sub-total
Blue Sky - de la Stres la ZEN  × 1 476,19 lei (exclude TVA)
Sub-total 476,19 lei (exclude TVA)
TVA 23,81 lei
Total 500,00 lei
  • Plătește fara griji prin Stripe (Tranzactie Securizată – RSA Encryption)

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Mă bucură interesul tău!

Lasă-mi te rog datele tale
să te contactez