SOLD OUT!

Pachetele Promoționale cu

SOLD OUT!

Pachetul Fizic
Pachetul Electronic
Pachet All Inclusive

Este o ofertă cu garanție 100%.
NU AI ABSOLUT NIMIC DE PIERDUT!!!

Trimite-ne un simplu email și îți înapoiez integral banii fără nici un fel de întrebări timp de 30 de zile de la data achiziției!

CONTACT: [email protected]

Detalii despre Autor și Produsele din pachete

 

Dan Luca – Productivity Coach/Autor

Dan Luca este expert în productivitate și în echilibrul dintre profesie și viața personală. El ajută antreprenorii să-și creeze un mod de viață care să pună în echilibru familia, sănătatea, pasiunile, spiritualitatea și profesia, astfel încât să aibă cea mai bună viață posibilă. Acest lucru a devenit posibil pana acum pentru mai mult de 1,000 de antreprenori prin programul de coaching online”5AM Momentum”

A fondat 5AM Club Romania care a devenit rapid locul virtual de întâlnire pentru mai mult de 5,000 de oameni nerezonabili care își doresc să implementeze obiceiuri productive, să își găsească parteneri de trezire la 5 dimineața sau care vor să găsească sprijin în schimbările majore pe care vor să le facă în viața lor. În noiembrie 2021, 5AM Club sărbătorește 8 ani de la lansare.

Dan publică articole de productivitate şi excelenţă umană cu strategii și metode validate de mii de clienți pe site-ul www.5am.ro.

A publicat în ultimii ani trei cărți în Romania – „The 5AM Revolution – De ce oamenii de succes se trezesc la 5 dimineața și cum poți să faci și tu acest lucru” și „Productivity SuperHero – Cum să devii cea mai organizată și disciplinată persoană pe care o cunoști” și “Dream Life Blueprint” – Cum să planifici și să trăiești o viață de fericire nebună care s-au vândut în mai mult de 5,000 de exemplare.

Inițial aceste cărți au devenit bestsellers pe Amazon la categoria Managementul Timpului ocupând locurile 1 și 2 în iulie 2016 imediat după lansare. Aceste două cărți au fost publicate în format fizic în limba engleză și în India și SE Asiei și s-au vândut până acum în mai mult de 50,000 de exemplare.

În timpul liber, lui Dan, îi place să călătorească în orașele cu istorie bogată din Europa, să citească și să reflecteze la cărțile lui Yuval Harari și să îi însoțească la antrenamentele de fotbal pe cei doi băieți ai lui: Rareș și Tudor.


 

The 5AM Revolution (Bestseller Internațional)

Nu ai timp pentru lucrurile importante pentru tine? 

Trăiești într-o cursă furibundă pentru supraviețuire de luni până vineri?

Trăiești cu gândul că în weekend îți va veni și ție rândul să trăiești?

Aud foarte des faptul că oamenii vor să își schimbe viața, dar cumva nu au timp să facă acele schimbări necesare. În aceste vremuri, toată lumea e copleșită, însă câțiva care reușesc totuși să construiască companii de succes ca Amazon, Apple, Tesla, Facebook, Google.

Ceilalți 95% sunt într-o cursă furibundă pentru supraviețuire de luni până vineri și trăiesc cu gândul că în weekend le va veni și lor rândul să trăiască și să se simtă vii. Aceștia sunt pompieri profesioniști care sting incendii toată ziua, de dimineață până seara. Asta NU e viață!

„Cartea e fantastică! Iubesc cartea scrisă de Dan pentru că toate strategiile sunt clare și concise, fără umplutură inutilă. Am găsit aici tehnici pentru a-mi crește calitatea somnului, pentru a-mi începe ziua în mod optim, modalități de a afi ultraproductiv în business și cum să câștig timp pentru mine și familia mea.”– Andrei Roșu, Ultra-atlet și deținător de recorduri în Guiness World Records

„Tendința majorității dintre noi este să căutăm timpul pentru noi, seara, după ce adorm copiii. Cartea lui Dan m-a ajutat să înțeleg că, dormind seara și trezindu-mă dimineața mai devreme, aloc timp pentru mine, și așa mă face un părinte mai bun, un profesionist mai bun și chiar un OM mai bun!”– Otilia Mantelers, Psiholog, Specialist în Parenting

 

Productivity SuperHero (Bestseller Internațional)

Crezi că nu le poți avea pe toate?… 

Îți este greu să ieși din zona de confort?

Ți-ar plăcea să ai mai multă Organizare și Disciplină pentru a-ți realiza proiectele?

„Nu le poți avea pe toate…”

Aud foarte des această convingere periculoasă și toxică. Iar mintea mea generează automat antidotul pentru a nu rămâne contaminată:

„Evident că nu le poți avea pe toate atâta timp cât faci lucrurile în același fel!”

Această carte este pentru cei care vor să aibă mai mult control să facă schimbări în viața lor și este de asemenea cartea care te va propulsa prin tavanul imaginar de sticlă care te ține captiv în realitatea curentă și în interiorul zonei tale de confort.

„O minte care a fost expandată de o idee nouă, nu mai poate reveni la dimensiunea inițială.”
Ralph Waldo Emerson

„Am citit multe cărți despre productivitate. Ce face această carte extraordinară este că lipsește cu desăvârșire „umplutura”. Este o carte atipică pentru că este mai mult o listă de lucruri concrete și acționabile pe care să le faci în fiecare zi și care îți vor dezvolta productivitatea și disciplina. Cine are nevoie de 100 de pagini de povești de succes în loc de o pagină de informații utile? Cu siguranță, nu Dan! „
Jared Markus, CEO, TrimTop Inc.

 

Dreamlife Blueprint (Bestseller Internațional)

„Dacă nu îți este rușine de persoana care erai cu 12 luni în urmă, înseamnă că nu ai crescut suficient de mult în ultimul an…”

Vrei să crești în salturi, în hei-rup-uri… și nu poți să menții progresul realizat?

Vrei doar să supraviețuiești de pe azi pe mîine sau vrei să excelezi și să produci un impact major? 

Performerii de top din toate domeniile – afaceri, sport, artă – sunt dedicați principiului creșterii consecvente.

Însă, pentru că societatea noastră s-a dezvoltat foarte mult într-un timp foarte scurt, au crescut competitivitatea și în egală măsură nevoia de a progresa accelerat și de a rămâne relevant în domeniul de referință. Din acest motiv, dezvoltarea personală nu mai este de mult un lux, ci o necesitate!

Chiar dacă majoritatea oamenilor sunt conștienți de această nevoie, încearcă să o adreseze într-un mod extrem de neproductiv. Își doresc să crească în salturi cu eforturi considerabile, salturi care vor aduce la pachet dezechilibre în celelalte arii ale vieții lor.

Rezultatul acestui consum disproporționat de resurse va face acest efort nesustenabil pe termen lung și efectul obținut va fi unul temporar în cel mai bun caz.

„Dan a reușit să pună laolaltă rețeta unei evadări din închisoarea personală. Și mă refer la evadarea din negativitate, îndoială și stimă de sine scăzută. Cineva a spus că „nu poți vedea închisoarea în care te afli”. Așa că Dan îți arată închisoarea, și apoi te întreabă dacă îți dorești ceva în schimb. Iar, dacă îți dorești, îți arată o hartă a comorilor care se află în tine și așteaptă să fie descoperite.”
Mariana Dumitrescu, profesor universitar

Morning Master (carte electronică din 2021)

Cum să ai Energie și Productivitate încă de la prima oră a zilei, chiar dacă îți e greu să te trezești de dimineață?

Cum arată diminețile tale? Însorite și zâmbitoare sau întunecate și enervante?

Ți-ar plăcea să furi startul și să ai un avantaj inaccesibil celorlalți?

În primul rând, această carte este diferită față de orice altă carte citită din domeniul productivității!

Încă de la început îți spun exact ce să faci pentru a avea energie si productivitate… fără explicații lungi și obositoare.

Am inclus doar strategii validate care au funcționat la mine și la mai mult de 10,000 din clienții mei de coaching. În plus, este ușor de citit.

Are 80 de pagini și se poate citi într-o singură zi!În acest fel, vei putea extrage foarte ușor sistemul pe care ți-l propun pentru a avea Energie și Productivitate încă de la prima oră a zilei!

Ceea ce primești în această carte este la fel de eficient cu a avea un coach de productivitate personală care se uită peste umărul tău și care te sprijină pas cu pas să scoți ce e mai bun din fiecare zi.De exemplu, am folosit exact același sistem pentru a ajuta lideri de companii să își dubleze productivitatea în câteva săptămâni!

Am sprijinit nenumarați antreprenori să scape de burnout și să își recapete vitalitatea și cheful de viață.

Am utilizat aceleași strategii pentru coaching de grup, masterminds și programe de menținere a rezultatelor obținute. Unul dintre clienții mei din industria IT, a reușit să își reducă programul de lucru de la 5 zile la doar 4 zile fără să își diminueze rezultatele obținute într-o săptămână.

De asemenea, folosesc EXACT același sistem pentru a lucra cu clienții mei privați în sesiuni de 1 la 1.

Așadar, cum să ai mai multă energie și productivitate este doar începutul!

Maximum Productivity (carte electronică din 2021)

Care sunt S𝘁𝗿𝗮𝘁𝗲𝗴𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮-𝗜𝗻𝘁𝘂𝗶𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗶𝘁𝗶 𝗗𝘂𝗯𝗹𝗲𝘇𝗶 𝗣𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗳ă𝗿ă 𝘀ă 𝗮𝗷𝘂𝗻𝗴𝗶 𝗹𝗮 𝗲𝘅𝗰𝗲𝘀𝗲 ș𝗶 𝗱𝗲𝘇𝗲𝗰𝗵𝗶𝗹𝗶𝗯𝗿𝗲?

Care sunt cele mai nocive obiceiuri care te țin pe loc în viață? Pe câte dintre ele le ai și tu?

Care este cea mai simplă modalitate prin care poți să poți să devii cea mai organizată și disciplinată persoană pe care o cunoști?

Am pus în cele 100 de pagini doar esență pură, doar strategii testate cu clienții mei cei mai valoroși și o să găsești multe metode și practici pe care nu le-am mai făcut publice până acum.

Are 100 de pagini și se poate citi într-o singură zi! În acest fel, vei putea extrage foarte ușor sistemul pe care ți-l propun pentru a avea o Super Productivitate în doar câteva zile!

 

Tratament Anti-Amânare (curs video cu 30 lecții)

Cum să eviți Amânarea și să poți să fii Productiv Acasă și la Birou?

Simți că viața ta ar arăta altfel dacă ai putea să scapi de această piatră de moară?

Câți bani ai câștiga?

Ce proiecte ai finaliza cu succes?

Cu ce fel de oameni te-ai înconjura?

Care ar fi starea ta de sănătate și vitalitate?

Care ar fi nivelul Stimei de Sine? Cât de bine te-ai simți în pielea ta?

Câți oameni ai impacta cu modul tău de a fi?

Acesta este cursul pe care aș fi vrut să îl urmez și eu la 18 ani (sau mai repede). Multe excese, dezechilibre și frustrări nu ar mai fi avut loc.

Chinezii au o vorbă:
Dacă vrei umbră, cel mai bun moment să sădești un copac a fost acum 20 de ani. Al doilea cel mai bun moment să sădești un copac este ACUM.

Așa că, folosește oportunitatea asta să îți rezolvi odată pentru totdeauna amânarea și să trăiești viața de care ești capabil!

 

Blue Sky. De la Stres la ZEN (curs video cu 12 lecții)

Tu cum te-ai descrie că ești: puțin stresat sau foarte stresat?

Cum ești tu când NU ești stresat?

Cum te simți în corp, care este modul natural de gândit și găsit soluții?

Cum interacționezi cu oamenii dragi ție?

Care este taxa (fizică, mentală, emoțională) pe care o plătești zi de zi pentru că „duci” cu tine un nivel mare de stres?

Câte moduri de a te de-stresa cunoști care să NU implice alcool, mâncare, Netflix sau alte forme de exces (vicii)?

Am creat acest curs video pentru ca Stresul este Ucigașul Tăcut!

Este lipsa de grijă pe care dacă nu ne-o alocăm poate să năruie toate lucrurile pe care le-am construit.

Stresul constant și nedescărcat ecologic are urmări grave și permanente. Și doar pentru că nu vedem imediat urmările, acestea nu înseamnă că nu există și nu se acumulează în timp.

Nu e niciodată prea devreme să îți gestionezi stresul și să înveți metodele cele mai eficiente astfel încât să te poți bucura de o viață productivă fără stres cronic!

Phoenix. De la Epuizare la Energie Renăscută (curs video cu 12 lecții)

Care e nivelul tau de energie într-o zi?

Începi ziua în forță? Reușești să îți menții energia până seara?

Seara mai ai energie pentru familie și ceilalți oameni dragi ție?

Ce alte metode în afara somnului cunoști și practici pentru a-ți reîncărca rezervorul de energie?

Am creat acest curs video pentru că Managementul Energiei a devenit mai important decât Managementul Timpului. De ce?

Poți să ai cel mai bun plan, dacă nu ai energie să îl pui în practică e degeaba.

Și chiar dacă energia pare ceva firesc și natural, foarte puțini știu ce pot să faca astfel încât să aibă energie de dimineața până seara, să își încarce bateriile și să fie bine zi după zi, săptămână după săptămână.

Toți marii antreprenori și manageri au acest lucru în comun: un nivel al energiei foarte ridicat care le permite să implementeze toate ideile geniale pe care le au.

Învață să îți gestionezi energia și să fii cea mai activă persoană pe care o cunoști în timp ce îți realizezi toate proiectele ambițioase!

Calendarul 5AM pentru anul 2022 (12 răsărituri spectaculoase și citate inspiraționale)

Te-ai săturat de calendare monotone care nu îți produc nici o emoție când te uiți la ele?

Ce zici de 12 răsărituri spectaculoase însoțite de unele dintre cele mai inspiraționale AHA-uri pe care le-am avut în ultimii ani?

Eu mărturisesc că în fiecare început de an mergeam prin librăriile Inmedio să caut un calendar „acceptabil” care să nu mă enerveze atunci când mă uitam la el pe perete în bucătarie.

De multe ori chiar m-am suparat pe soția mea când lua calendare anuale fără nici un fel de „zvâc”

Și din păcate, și de data asta a fost nevoie să se adeverească vorba: „dacă vrei ca un lucru să fie făcut bine, e nevoie să îl faci tu”…

Așa că, de abia aștept să văd acest calendar în bucătăria ta și, mai mult decât atât, aștept să îmi spui cum te simți când îl privești și te încarci cu energie!

5AM Planner

Instrumentul care te transformă în 90 de zile pentru că îți arată ce e important și te ține pe traiectoria optimă pentru tine!

Vrei ca viața ta să se schimbe dar fără ca tu să te schimbi?

Foarte serios acum, te rog pune-ți următoarele întrebări:

– Ce fac diferit anul acesta pentru a obține rezultate pe care nu le-am mai obținut până acum în viața mea?
– Cu ce oameni noi mă înconjor care să mă ajute să trec la următorul nivel? Cu cei de acum rămân la același nivel…
– Care este noul mindset și noile strategii pe care le adopt astfel încât să reușesc lucruri pe care nu le-am mai făcut până acum în viața mea?
– Care sunt noile obiceiuri pe care le voi adopta astfel încât să îmi cresc exponențial calitatea vieții mele și a familiei mele?
– Cum îmi voi gestiona emoțiile intense atunci când voi ieși din zona de confort? Voi putea scăpa de banda de elastic care mă trage înapoi în zona de confort?
– Cu ce procent îmi propun să cresc că persoană în acest an? 1%?… 5%?… 25%?… 100%?… 5X?…. 10X?…

În funcție de răspunsurile tale, anul 2022 va arăta așa-și-așa, bun, foarte bun sau extraordinar!…

Hai să facem această călătorie împreună!

Stai! Nu pleca încă!Vreau să îți ofer o REDUCERE

Morning Master + Maximum Productivity

150lei84lei (Reducere 56%)


Dacă îți dorești Energie și Productivitate încă de la prima oră a zilei și dacă vrei să devii cea mai organizată și disciplinată persoană pe care o cunoști, aceste cărți sunt pentur tine!

Încearcă-le și dacă nu ești mulțumit, îți returnez banii înapoi fără nici o întrebare (Garanție 30 de zile)