Pachetele Promoționale
Pachetul Fizic
Pachetul Electronic
Pachet All Inclusive

Blue Sky. De la Stres la ZEN

Stresul este denumit de psihologi „Ucigașul Tăcut” pentru că efectele nu se observă imediat. Învață să detectezi stresul real, să îl diferențiezi de stresul imaginar, să faci diferența dintre frică și stres, să gestionezi stresul rămas repede și bine prin 20+ de metode care implică mintea, corpul și emoțiile, ca să te bucuri de o viață extraordinară.  Și nu în ultimul rând, învață să te porți și să comunici cu oamenii stresați.

Phoenix. De la Epuizare la Energie Renăscută

Energia este VIAȚĂ! Fără acest combustibil esențial planurile tale sunt doar vise frumoase. Înțelege modalitățile prin care energia se generează, se consumă sau se irosește. Învață în ce condiții funcționează Disciplina și când NU funcționează Voința. Învață cum să ai energie dimineața la trezire, cum să ai pe tot parcursul zilei și mai mult, cum să chiar și seara când ajungi acasă. În plus, ai nevoie de Reset fizic, mental și emoțional periodic. 

Tratament Anti-Amânare. Productiv Acasă și la Birou

Amânarea distruge productivitatea și omoară cele mai promițătoare proiecte. Înțelege care sunt cu adevărat sursele contra-intuitive ale procrastinării și înarmează-te cu cele mai bune mijloace împotriva acesteia. Învață să îți construiești structura zilnică astfel încât proiectele tale să nu devină doar probabile, să devină inevitabile! Nu lăsa amânarea să îți fure visele!   

Este o ofertă cu garanție 100%.
NU AI ABSOLUT NIMIC DE PIERDUT!!!

Trimite-ne un simplu email și îți înapoiez integral banii fără nici un fel de întrebări timp de 30 de zile de la data achiziției!

CONTACT: [email protected]

Pachetele Promoționale
Pachet All Inclusive