Bun venit in clubul 5AM!

Accesul si utilizarea acestui site, a informatiei, a serviciilor si a produselor sunt reglementate de urmatorii termeni si conditii.

Achizitionarea oricarui produs sau serviciu se face doar cu acceptul tau in ceea ce priveste Termenii si Conditiile de mai jos, asadar te rugam sa ne acorzi cateva clipe de atentie.

1. Scopul termenilor si al conditiilor

Te rugam sa citesti si politica noastra de confidentialitate si descrierea cookie-urilor din modul inainte de utilizarea site-ului. Pentru orice nelamuriri sau detalii suplimentare, te rugam sa ne contactezi la office@5am.ro.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara notificare prealabila acesti Termeni. Comanda ta va fi  supusa aplicarii termenilor care sunt in vigoare la momentul plasarii acesteia. Accesand site-ul nostru vei gasi cea mai recenta versiune a Termenilor.

2. Definitii

Client/Cumparator – persoana fizica sau juridica care plaseaza  o comanda de produse si/sau servicii oferite de 5 AM MASTER MIND SRL
Utilizator – persoana fizica ce utilizeaza prezentul website 
Vanzator/Prestator – societatea 5 AM MASTER MIND SRL cu datele de identificare mai jos-indicate
Produs sau Serviciu – orice produs sau serviciu care poate fi achizionat de pe site-ul 5am.ro
Comanda – operatiunea prin care Clientul plaseaza o comanda pentru un produs sau serviciu
Contract – actul juridic ce se incheie intre Vanzator si Client.

3. Achizitia unui produs sau serviciu

Pentru a plasa o comanda pe site-ul nostru, avem nevoie de urmatoarele informatii: numele si prenumele din actul de identitate, adresa e-mail, numar de telefon si adresa de livrare. 

Precizam ca  veridicitatea acestor informatii este obligatorie. In cazul in care informatiile solicitate sunt incorecte sau incomplete procesarea comenzii va fi facuta dupa corectarea datelor. 

Ne oferi acceptul folosirii datelor tale (inclusiv a celor adaugate) in scopul livrarii produselor, ale serviciilor si ale informatiilor cerute. Acest lucru implica si acordul folosirii catre terte parti care sunt implicate in activitatea mai sus descrisa. 

4. Politica de preturi si metode de plata

Preturile sunt cele afisate pe site si includ TVA. 
Ne rezervam dreptul de a anula orice comanda ce a survenit in urma unor defectiuni tehnice ce au afectat caracteristicile produselor prezente pe 5am.ro (ex.: situatiile in care pretul afisat pe 5am.ro pentru un anumit produs/serviciu este nerealist de mic, comparat cu alte cursuri/produse similare.

Poti achita comenzile plasate  pe site-ul 5am.ro  folosind unul dintre urmatoarele instrumente de plata:

  1. Plata online prin card bancar (Visa/Maestro/Mastercard) prin intermediul procesatorului de plati Stripe
  2. Plata online cu card bancar  in urma generarii unui  link de plata
    Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
    “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.
  3. Prin transfer bancar (ordin de plata)  in contul RO02BTRLRONCRT0566367101 in baza facturii proforme si doar dupa confirmarea comenzii
  4. Ramburs (cash) la livrarea coletului pentru comenzile de produse

5. Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate de pe site-ul 5am.ro se va face prin curier rapid.
Imediat ce plasezi comanda, colegii nostri o vor pregati pentru expediere, ea urmand sa ajunga la tine in maximum 3-4 zile lucratoare.

6. Incheierea si durata contractului

Contractul intra in vigoare de la data efectuarii platii, odata cu achitarea avansului si produce efecte pana la indeplinirea integrala a tuturor obligatiilor contractuale.

7. Retragerea din contract

Ai dreptul sa te retragi din contract, conform prevederilor OUG 34/2014, respectiv sa renunti la un serviciu, in termen de 15 zile calendaristice de la efectuarea platii, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri. 

Pentru programele oferite pe 5am.ro, poti solicita banii înapoi în maxim 30 de zile de la începerea programului.
Pentru restul produselor din magazinul nostru, termenul de retur este de 30 de zile de la data comenzii.

In cazul in care nu te-ai putut prezenta la curs sau ai intrerupt frecventarea acestuia din motive imputabile propriei persoane, suma achitata nu se restituie, indiferent de modalitatea de plata (in rate sau integral), dar iti vom oferi posibilitatea de a recupera sedintele pierdute in sezonul urmator.

8. Forta majora

Niciuna dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen si/sau de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Conform art. 1351 C. Civ., „(1) Daca legea nu prevede altfel sau partile nu convin contrariul, raspunderea este inlaturata atunci cand prejudiciul este cauzat de forta majora sau de caz fortuit. (2) Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.”

Pe perioada fortei majore invocate, toate termenele se suspenda.

9. Drepturile de autor

Designul, textele, grafica, structura, programa cursurilor, materialele video si toate informatiile ce fac parte din site-ul 5am.ro sunt propietatea exclusiva a 5 AM MASTER MIND SRL 

Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea 5 AM MASTER MIND SRL

5 AM MASTER MIND SRL are dreptul dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz. 

Serviciile/produsele descrise pe acest site sunt valabile numai pentru 5 AM MASTER MIND SRL si sunt proprietatea ei exclusiva.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si a informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – 5 AM MASTER MIND SRL, precum si realizarea de linkuri, fara acordul prealabil al 5 AM MASTER MIND SRL da dreptul unilateral si neechivoc ca 5 AM MASTER MIND SRL de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descarca, modifica partial sau integral site-ul, reproduce partial sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera contrara intereselor 5 AM MASTER MIND SRL, indiferent daca exista sau nu un scop comercial. 

5 AM MASTER MIND SRL
CUI: RO43029280
Reg. com.: J32/1183/2020
Adresa: Str. Ecaterina Teodoroiu, Nr.55, Sibiu, Jud.: Sibiu
IBAN: RO02BTRLRONCRT0566367101 Banca: BANCA TRANSILVANIA

Pentru a intra în legătură cu noi, scrieți-ne la adresa: office@5am.ro

Mă bucură interesul tău!

Lasă-mi te rog datele tale
să te contactez