9 idei pentru un somn odihnitor, cum să spui NU! într-un mod politicos și 7 lucruri esențiale pentru liniștea sufletească

9 idei pentru un somn odihnitor, cum să spui NU! într-un mod politicos și 7 lucruri esențiale pentru liniștea sufletească

 

🔔 O idee de la mine

 
7 gânduri pentru tine 
 
       1. Fă pace cu trecutul tău și permite-ți să crezi că ești în cel mai bun loc posibil, pentru a ajunge de aici în locul în care îți dorești și până unde vrei să ajungi.
 
 1. Fii prima persoană care crede în tine pentru că rareori se întâmplă ca cineva să aibă mai mare încredere în tine, decât ai tu.
 
 1. Relaxează-te și bucură-te de călătoria prin viață. Hotărăște-te cât de repede posibil dacă vrei ca viața ta să fie un film de aventură, o dramă, o comedie, un film de familie sau altceva.
 
 1. Iartă-i pe toți cei care te-au trădat. Iertarea este în primul rând ceva ce faci pentru tine. A ține ranchiună este ca și când ai bea tu otravă și te-ai aștepta ca cealaltă persoană să moară.
 
 1. Privește viitorul cu optimism. Așteaptă-te să se întâmple lucruri bune. Caută la nesfârșit pentru că ele există și doar așteaptă să fie descoperite de tine.
 
 1. Înconjoară-te cu oameni care îți doresc binele. După cum spune următorul citat: “Du-te unde ești celebrat, nu unde ești tolerat.” Și nu în ultimul rând…
 
 1. Trecutul tău nu este egal cu viitorul tău
(doar dacă tu decizi să fie așa). Singura schimbare pe care într-adevăr o poți produce în lume este cea care se întâmplă în interiorul tău. Este adevărat că atunci când schimbi ceva în interior, acest lucru generează rezultate și la exterior
 
 

👁️ O idee pentru Corp

Cum să ai un somn mai bun 
 
Știi deja că organismul tău are nevoie să se poată reîncărca după activitățile pe care le faci.
 
Somnul este combustibilul care îl ajută.
 
Îți las aici câteva sugestii practice care te pot ajuta să ai un somn mai bun. 
How to Get Better Sleep [7 Tips for Better Sleep] | SleepScore
 
 
 

🧠 O idee pentru Minte

Patru moduri de a determina dacă ideea ta de afaceri va fi profitabilă
 
Dacă ai avut și tu un moment când te-ai gândit cât de bine ar fi să ai propria afacere, iată 4 moduri de a determina dacă ideea ta va putea fi una profitabilă:
 
 1. Evidențiază situația financiară
 2. Înțelege-ți publicul țintă
 3. Cunoaște concurența
 
Al 4-lea mod poate fi urmărit aici.
 
 

😕 O idee pentru Emoții

Cum să spui Nu într-un mod politicos 
 
Nu toți copii aleg să spună direct că există o problemă, dar putem identifica semnele care să demonstreze că în mediul lor se întâmplă ceva ce îi deranjează:
 
 1. Schimbarea bruscă de atitudine sau refuzul de a discuta despre școală
 2. Dificultate de a dormi sau de a mânca
 3. Petrece prea mult timp făcând teme
 
Alte semne care să demonstreze că lucrurile nu stau bine la școală pot fi urmărite aici
 
 

🕊️ O idee pentru Suflet

Cum să te uiți la convingerile tale 
 
Cu toții avem convingeri preluate din mediul în care am crescut însă e important să știm că ele nu ne sunt sentință pe viață. 
Uite cum te poți raporta la ele într-un mod sănătos. 
User-uploaded image: image.png

Distribuie

Despre Autor
____
Dan Luca este expert în productivitate și în echilibrul dintre profesie și viața personală. El ajută antreprenorii să-și creeze un mod de viață care să pună în echilibru familia, sănătatea, pasiunile, spiritualitatea și profesia, astfel încât să aibă cea mai bună viață posibilă. 

Mă bucură interesul tău!

Lasă-mi te rog datele tale
să te contactez