[Deșteaptă-te cu Dan la 5AM] # 11 – Regula 20/20/20 – Remediul pentru ochii obosiți de monitor

[Deșteaptă-te cu Dan la 5AM] # 11 – Regula 20/20/20 – Remediul pentru ochii obosiți de monitor

Deșteaptă-te cu Dan la 5AM

#11 – Regula 20/20/20 – Remediul pentru ochii obosiți de monitor

Azi vorbim despre un remediu împotriva ochilor obosiți de la privitul în monitor.

Problema este că azi ai nevoie de multe ore petrecute în fața monitorului că să îți poți face treaba bine.

Ca urmare, ochii tăi sunt foarte solicitați și îți crești șansele să te alegi cu multe dioptrii sau cu alte boli care îți afectează ochii.

Cele mai frecvente consecințe negative după multe ore petrecute în fața monitorului sunt: durerile de gât, umeri și spate, dureri de cap, vederea neclară, senzația de ochi uscați.  

Pentru protejarea ochilor, la fiecare 20 de minute petrecute în fața calculatorului, uită-te timp de 20 de secunde la 20 de metri distanță (sau spre cel mai îndepartat obiect din cameră).

Cu Regula 20/20/20, ajuți ochii să se odihnească, îți păstrezi vederea clară și chiar îi dai minții tale o perspectivă nouă cu care să privească problemele.

=

În fiecare dimineață de la 05:30 pe contul de Instagram al 5AM Club prezint LIVE în 2-3 minute câte o idee care îți poate transforma dimineața, ziua sau săptămâna.

Hai cu mine LIVE de luni până vineri de la 05:30!

https://www.instagram.com/5amclubromania/

Distribuie

Despre Autor
____
Dan Luca este expert în productivitate și în echilibrul dintre profesie și viața personală. El ajută antreprenorii să-și creeze un mod de viață care să pună în echilibru familia, sănătatea, pasiunile, spiritualitatea și profesia, astfel încât să aibă cea mai bună viață posibilă. 

Mă bucură interesul tău!

Lasă-mi te rog datele tale
să te contactez