[Deșteaptă-te cu Dan la 5AM] # 16 Cum să nu uiți să bei apă

[Deșteaptă-te cu Dan la 5AM] # 16 Cum să nu uiți să bei apă

Deșteaptă-te cu Dan la 5AM

#16 Cum să nu uiți să bei apă

Azi vorbim despre cum să nu mai uiți să bei apă!

Cred că ești de acord cu mine că apa este esențială unei vieți sănătoase!

Probabil ești de acord și că 2L de apă pe zi sunt necesari pentru o bună digestie, o buna circulație vasculară, eliminarea toxinelor sau reglarea temperaturii corpului.

Problema cea mai mare este că uităm să bem apă.

Ne luăm cu treaba și ne dăm seama că deja au trecut ore multe și nu am băut apă.

Soluția la această problemă am aflat-o de la un bun prieten de-al meu. Cristi mi-a spus că el își umple multe sticle de 0.5L și le pune peste tot prin casă, pe birou și în alte locuri în care e probabil să ajungă pe parcursul unei zile.

În felul acesta, când vede sticlele își aduce aminte să bea apă și astfel ajunge să bea cel puțin cei 2L recomandați în fiecare zi.

Dacă ești într-un birou pe care îl împarți cu alți colegi, îți recomand să îți scrii numele pe recipiente ca să nu îi tentezi pe alții cu sticlele tale!

=

În fiecare dimineață de la 05:30 pe contul de Instagram al 5AM Club prezint LIVE în 2-3 minute câte o idee care îți poate transforma dimineața, ziua sau săptămâna.

Hai cu mine LIVE de luni până vineri de la 05:30!

https://www.instagram.com/5amclubromania/

Distribuie

Despre Autor
____
Dan Luca este expert în productivitate și în echilibrul dintre profesie și viața personală. El ajută antreprenorii să-și creeze un mod de viață care să pună în echilibru familia, sănătatea, pasiunile, spiritualitatea și profesia, astfel încât să aibă cea mai bună viață posibilă. 

Mă bucură interesul tău!

Lasă-mi te rog datele tale
să te contactez