[Deșteaptă-te cu Dan la 5AM] # 20 Automatizează-ți Garderoba

[Deșteaptă-te cu Dan la 5AM] # 20 Automatizează-ți Garderoba

Deșteaptă-te cu Dan la 5AM

#20 Automatizează-ți Garderoba

Azi vorbim despre cum poți să îți faci diminețile ușoare pentru că nu mai e nevoie să decizi cu ce te vei îmbrăca la birou.

Problema este că în multe dimineți nu găsești câte o piesă de vestimentație pe care ai vrea să o îmbraci, sau o găsești și nu e curată sau călcată.

Dacă adaugi la acest stres faptul că ești deja în întârziere, te-ai ales cu un cocktail exploziv.

Mie îmi plac diminețile fără dramă și de aceea am găsit o soluție simplă și la îndemână: pregătește-ți hainele cu care te vei îmbrăca toată săptămâna încă de duminică!

Metoda aceasta am aflat-o de la o prietenă care a recurs la această soluție tocmai pentru că stresul în fiecare dimineață ajunsese de nesuportat.

Știu că sunt deja mulți care își pregătesc garderoba cu o seară înainte și este deja foarte bine.

Însă dacă vrei să faci lucrurile ca un maestru zen, acceptă provocarea de a avea garderoba pregătită pentru toată săptămâna încă de duminică!

=

În fiecare dimineață de la 05:30 pe contul de Instagram al 5AM Club prezint LIVE în 2-3 minute câte o idee care îți poate transforma dimineața, ziua sau săptămâna.

Hai cu mine LIVE de luni până vineri de la 05:30!

https://www.instagram.com/5amclubromania/

Distribuie

Despre Autor
____
Dan Luca este expert în productivitate și în echilibrul dintre profesie și viața personală. El ajută antreprenorii să-și creeze un mod de viață care să pună în echilibru familia, sănătatea, pasiunile, spiritualitatea și profesia, astfel încât să aibă cea mai bună viață posibilă. 

Mă bucură interesul tău!

Lasă-mi te rog datele tale
să te contactez