[Deșteaptă-te cu Dan la 5AM] # 23 Înjumătățește oamenii, dublează timpul

[Deșteaptă-te cu Dan la 5AM] # 23 Înjumătățește oamenii, dublează timpul

#23 Înjumătățește oamenii, dublează timpul

Azi vorbim despre cum să îți crești calitatea vieții esențializând relațiile cărora le acorzi timpul, atenția și energia ta.

Problema este că avem cu toții relații de complezență care există mai ales pentru că la un anumit moment dat am avut lucruri în comun cu acea persoană.

Dar, viața se mișcă înainte și deși drumurile nu au mai fost comune, relația a rămas într-o inerție neproductivă.

Cum îți dai seama că o relație este pe un trend descendent?

Nu mai ai răbdare să asculți cealaltă persoană, nu te mai interesează așa de mult ce face, nu mai rezonezi cu planurile de viitor pe care le are și… probabil cel mai evident… nu mai aștepți cu nerăbdare să te reîntâlnești cu ea.

Soluția pe care vreau să ți-o ofer este să înjumătățești numărul de oameni cu care te întâlnești dar să dublezi timpul pe care îl aloci.

Este o ecuație matematică simplă care îți crește nivelul de satisfacție masiv.

Renunță la relațiile călduțe și cu viitor incert și investește timp, atenție și energie în acele relații care te pot ajuta să treci la nivelul următor personal și profesional.

Alege să fii în preajma oamenilor care fac parte din viitorul tău și nu sunt doar o perpetuare din inerție a unor circumstanțe din trecut.

=

În fiecare dimineață de la 05:30 pe contul de Instagram al 5AM Club prezint LIVE în 2-3 minute câte o idee care îți poate transforma dimineața, ziua sau săptămâna.

Hai cu mine LIVE de luni până vineri de la 05:30!

https://www.instagram.com/5amclubromania/

Distribuie

Despre Autor
____
Dan Luca este expert în productivitate și în echilibrul dintre profesie și viața personală. El ajută antreprenorii să-și creeze un mod de viață care să pună în echilibru familia, sănătatea, pasiunile, spiritualitatea și profesia, astfel încât să aibă cea mai bună viață posibilă. 

Mă bucură interesul tău!

Lasă-mi te rog datele tale
să te contactez