[webinar] Secretul Succesului in 2016. Obiective vs. Obiceiuri

Vrei sa afli secretul succesului in 2016? Raspunsul sta in exact aceasta tensiune dintre obiective si obiceiuri.

– De ce oamenii renunta dupa numai doua saptamani la obiectivele setate de Anul Nou si de ce doar 8% dintre rezolutiile setate la inceput de an se si realizeaza?

– Modul concret prin care sa iti realizezi in acest an 12 obiective complet ne-rezonabile fara sa apelezi la excese si dezechilibre

– Motivul pentru care obiectivele te pot face nefericit sau iti pot oferi un fals sentiment de control… si modul in care poti adresa aceasta problema

– Care este cel mai simplu mod prin care elimini amanarea si incepi sa mergi pe drumul catre rezultatele pe care le doresti?

Vizioneaza webinarul ca sa iti dai sansa sa ai un an de poveste!

Lasa-mi te rog in comentarii care este visul tau indraznet pentru 2016. Vreau sa te incurajez sa dai 100% ce ai mai bun si sa il obtii!

0 Shares:
4 comments
  1. Anul acesta mi-am pus cele mai puternice obiective dupa ce mi-am dat demisia din functia de agent vanzari si acum am timp sa investesc in mine si in ideile pe care le am.

    Visul meu principal pentru 2016 este sa adaug contunut de valoare online care sa fie util pentru oamenii care vor un viitor mai bun.

Comments are closed.

You May Also Like