Raport de Integritate pe 2021

Raport de Integritate pe 2021

Dacă ar fi să sumarizez 2021 aș zice că a fost Greu și Frumos! 


Greu pentru că au fost multe provocări, multe pentru prima dată, au fost multe momente cu stres, anxietate, chiar frică de necunoscut. Zile și săptămâni în care nu am găsit răspunsurile pe care le căutam, în care lucrurile nu au mers așa cum mi-am dorit. 
Frumos pentru că am acceptat că toate aceste încercări sunt antrenamentul pentru nivelul următor. Frumos pentru că ți se dau în viață contexte din ce în ce mai complexe pe măsură ce te califici pentru următorul nivel. 


În engleză se spune: “Each stone that you encounter is either a road block or a stepping stone”. (trad: Fiecare bolovan pe care îl întâlnești este fie un prag – de care te poți împiedica – fie o treaptă – pe care poți urca) 


Dacă ești deja un “cititor fidel” știi că primul raport de integritate l-am scris la finalul lui 2016, și am continuat și în 2017, 2018, 2019 și 2020. Dacă ești curios cum a evoluat raportul de integritate, ce e diferit și ce highlight-uri au fost în trecut, poți să le recitești apăsând pe fiecare link. 


E foarte important să menționez că am două obiective cu acest raport:


1. Pentru mine – vreau să îmi fac o evaluare sinceră și transparentă cu lucrurile cheie care m-au impactat în acest an. Vreau să am un istoric al acestui an și să pot revedea, ori de câte ori îmi doresc, în ce am investit timp, atenție, energie și bani în 2021.


2. Pentru tine(cel care citești) – vreau să te inspir să îți faci și tu o evaluare sinceră și transparentă a ceea ce a însemnat 2021 pentru tine. Îmi plac vorbele lui Aristotel: “O viață ne-examinată nu merită trăită”.


Dacă te-a inspirat acest Raport de Integritate și vrei să mai fac și altă dată, dă-mi te rog un mesaj la dan@5am.ro


***Acest articol are foarte multe linkuri care trimit la resurse, oameni și alte delicatese. Dacă dai click pe cuvintele bold cu hiperlink vei putea găsi multe surprize placute***


TOP 5 VALORI ESENTIALE:


1. Sănătate“Un om sănătos are 100 de obiective. Un om bolnav are un singur obiectiv”. Dacă sunt bine cu mine, pot fi bine cu ceilalți. Dacă nu sunt bine, nu pot avea grijă de familia mea, de business, de clienți… de nimeni și nimic. Încă mă surprinde cât de mulți au puțină și foarte puțină grijă de sănătatea lor în goana de a face business și bani. Pentru mine sănătatea înseamnă să fiu sustenabil pe termen lung și să pot să contribui pentru mult mult timp la bunăstarea familiei mele și a celor pe care îi servesc în business. 


2. Familie“Degeaba ești erou pentru clienții tăi, dacă ai ratat să fii erou pentru familia ta”. Acesta este un adevăr de necontestat – familia este pentru toată viața. Cu cine sărbătorești reușitele? Cu cine te încurajezi după eșecuri? Putem face această călătorie prin viață având legături strânse și semnificative, sau dimpotrivă să mergem în lume și să căutăm ceea ce ne-a lipsit acasă. Și da, uneori e benefic să pleci departe ca să experimentezi contrastul și să simți dorul interacțiunii cu familia. 


3. Business“Fă ceea ce te pasionează și nu o să muncești nici o zi din viața ta”. Din multe puncte de vedere, pentru mine business-ul este o formă de expresie de sine. Este modul prin care fac vizibil ceea ce este în interiorul meu. Este modul de a mă oferi pe mine lumii. Este o formă de contribuție prin care aduc ceea ce am mai bun, mă aduc pe mine cel care devin, astfel încât să sprijin scâteia din tine și să devii mai mult din cine ești tu cel cu adevărat. Și pentru că citești aceste rânduri, vreau să fiu Fan-ul Tău în evoluție și creștere.  


4. Învățare – Creștere – Evoluție “În natură, ceea ce nu crește, nu stă pe loc, ci moare” Dorința de creștere este evidentă în momentul în care intuiești persoana care poți deveni. Învățarea continuă este cea menține mintea, inima, corpul și sufletul active. Pentru mine e evident că așa cum corpul are nevoie de mâncare, mintea are nevoie de informații și timp de procesare, inima are nevoie de flexibilitate pentru a gestiona emoțiile intense, iar sufletul are nevoie de reziliență pentru a ține traiectoria misiunii personale. 


5. Networking cu oameni deosebiți -“Colecționez oameni deosebiți care practică viața trează” Se spune că fiecare carte citită echivalează cu o nouă viață trăită. Însă, sunt oameni care au trăit într-o viață cât alții în zeci. Iubesc conversațiile cu oamenii care evadează constant din zona de confort, sunt dispuși să riște, să rateze, să piardă și să reușească. Îmi place viteza cu care își doresc să descopere “viața” și ceea ce e posibil pentru ei. Și ca urmare, o conversație cu un temerar prin viață poate să valoreze zeci sau sute de cărți!  


EVALUAREA ANULUI 2021


Anul 2021 a adus premiere, confirmări, repetări, dar și dezamăgiri, eșecuri și renunțări… să le luam pe rând… 


REUSITE SI NEREUSITE LEGATE DE CORP/ENERGIE/SANATATE


Covid-19 în 2021 
Da, valul 4 nu ne-a dat nici o șansă. Folosesc pluralul pentru că toată familia a fost afectată. Au fost săptămâni dificile de carantină pentru că toate proiectele nu au putut fi oprite, toate promisiunile a fost nevoie să fie onorate. Am făcut, totuși, forme ușoare și pentru că ne-am vaccinat în luna mai. Băieții mei au trecut ușor și am fost recunoscători pentru asta. 


Sport cu Arthur

Mă bucur că ceea ce la începutul anului 2020 era o fantezie, acum reprezintă realitatea mea săptămânală, mai exact: 6 antrenamente pe săptămână. 3 la sală și 3 dimineața de la 6:00 cu grupul privat de matinali. Evident că am avut săptămâni cu 3, sau 4 antrenamente dar uitându-mă în statistici, mai mult de jumătate din săptămânile din 2021 au fost așa.  


Nu există cuvânt să descrie cât de importantă este energia pentru mine. Pentru că în ecuația sănătății ca valoare a mea principală, energia este cea care mișcă munții. Am nevoie să fiu bine cu mine în primul rând ca mai apoi să fiu bine cu toți din familie și toți oamenii extraordinari pe care îi însoțesc în creșterea lor. 


Dacă e un singur lucru pe care te rog să îl faci ne-negociabil pentru tine în 2022 este să te asiguri că ai energie de cel puțin 9+(din 10) în fiecare zi și în cât mai mare parte din fiecare zi. 


Daca vrei să ni te alături începand cu 10 ianuarie de la ora 6:00 dimineața, înscrie-te în grupul privat de pe Facebook – 5AM Club Group – și o să anunț din timp toate detaliile.

 
Somnul


Anul acesta am fost chiar mai atent cu odihna de calitate prin comparație cu anul trecut. Cel puțin o oră de Deep Sleep a devenit minimul ne-negociabil. Ora de culcare cât mai aproape de ora 22:00. Trezitul cât mai aproape de ora 05:00 AM. Chiar dacă am acest ritual de mai bine de 11 ani, am avut multiple challenge-uri în acest an să mențin toate aceste obiceiuri stabile.


Wildfit în cuplu

Mulți dintre voi m-ați auzit vorbind despre programul creat de Eric Edmeades pe care am avut ocazia să îl cunosc și personal în 2016 la un eveniment MindValley în Mykonos. Din 2018 de când am parcurs programul pentru prima dată, mi-am dat seama că mi se potrivește foarte bine pentru că principiile lui sunt extrem de bine ancorate în știință și realitate. 


În 2021 am făcut programul pentru a 3-a oară împreună cu Adina, soția mea și alți absolvenți de programe 5AM – și ei tot în cuplu.  Ghid ne-a fost Radu Sofronea, un consultant certificat Wildfit deosebit. Este o experiență specială să înțelegi împreună cu partenrul sau partenera lucrurile la fel și în același timp, astfel încât, să nu mai existe discuții în contradictoriu cauzate de lipsa informației relevante. 


Alte lucruri esențiale pe care le-am continuat: 


Am continuat Dușurile Reci, cred că am ajuns la 3 ani în care negreșit ultima parte a dușului este cu apă rece și foarte rece. Există din ce în ce mai multe studii care confirmă beneficiile apei reci, și vreau să ți-o prezint pe Susanna Soberg, doctor în studiul metabolismului, versiunea feminină a lui Wim Hof, mare amatoare de băi în ape înghețate. 

A rămas ne-negociabil să beau apă alkalină Kangen cu un Ph de 8.5, 9.0 sau 9.5. Pentru mine a fost o revelație să schimb apa de la robinet sau apa îmbuteliata, cu o apa filtrată, alcalinizată și mineralizata în mod optim. 


Am continuat să folosesc Thermomix-ul pentru gătit sănătos și proaspăt în fiecare zi – de la smoothie verde de dimineață, la untul de arahide, la supe creme de dovleac și ghimbir, la favoritele mele Tex-Mex în lipie și așa mai departe. Acest gadget de bucătărie a devenit esențial pentru familia noastră. 


La nerealizări intră mult timp petrecut în casă, eșecul de a reîncepe alergările, și timpul insuficient petrecut în natură. Îmi propun o “dulce răzbunare” anul viitor… în sensul în care o să compensez și supra-compensez “încărcarea cu natură” sau altfel spun “forest bathing”


REUSITE SI NEREUSITE LEGATE DE MINTE/BUSINESS/PRODUCTIVITATE


Anul acesta a fost unul cu multe ajustări, teste, încercări, provocări, proiecte gândite luni sau ani care au ajuns să fie materializate în practică… 


TEDx Brașov 

TEDx-ul este un eveniment extraordinar care impactează viețile a sute de milioane de oameni în fiecare an. Și da, a fost un vis de al meu să aduc povestea 5AM pe o scenă internațională și să inspir oamenii să își înceapă ziua cu obiceiurile care îi încarcă cu energie, claritate, încredere și semnificație. Ascultă tot speech-ul aici.  


5AM Momentum

Anul 2021 se încheie cu alte două serii de absolvenți extraordinari ai acestui program pe care l-am început cu mai mult de 10 ani în urmă. Dupa 16 săptămâni de călătorie împreună, simt că am devenit prieteni pe viață și chiar cred că toți absolvenții sunt echipați să navigheze orice furtună interioară sau exterioară! 


Sunt profund smerit și recunoscător pentru încrederea cu care m-au investit în cele 16 săptămâni! Multumesc, multumesc, multumesc!  


Următorul grup începe în 10 ianuarie, și dacă ești foarte norocos (dar și foarte hotărât) poate mai găsim un loc pentru tine în program. Citeste descrierea programului si vizioneaza prezentarea și înscrie-te să avem o conversație să vedem dacă te califici pentru program!   


Retreat Hilton


Din păcate Retreatul programat pentru finalul lunii septembrie nu a mai avut loc pentru că a venit valul 4 peste noi, și a fost nevoie să îl amânam. Însă, nimic nu se pierde, totul se transformă, așa că, planurile sunt setate ca să avem acest eveniment extraordinar în luna mai 2022. 


5AM Invincible

În 2021 am făcut pentru a doua oară acest program incredibil, care mă solicită extraordinar de mult dar îmi și oferă super satisfacții. E foarte satisfăcător să văd cum participanții își sparg plafoanele de sticlă și reușesc să finalizeze în 100 de zile proiecte amânate de ani de zile sau care ar fi durat de 3x sau 5x mai mult. 


Este un program de Performance Coaching creat special pentru absolvenții de 5AM Momentum. Foarte concret, este un upgrade care duce la nivel de artă productivitatea și eficienta pentru că există un nivel stratosferic de dedicare, asumare și claritate. 


5AM Legend

Din păcate în 2021 nu am făcut acest program pentru că s-a suprapus peste o perioadă extrem de aglomerată cu relocarea în casa renovată. 


A fost decizia corectă pentru acel moment, dar aștept cu maximă nerăbdare să îl încep în octombrie 2022 cu absolvenții de 5AM Invincible care for să parcurgă un proces customizat de Life Style Design pentru cele mai importante 8 arii din viață: 

 • Sănătate și Vitalitate 
 • Hobby și Aventură 
 • Productivitate și Performanță 
 • Business și Prosperitate 
 • Iubire și Parteneriat de Cuplu 
 • Prieteni și Networking 
 • Creștere și Învățare 
 • Legacy și Contribuție 

Morning Master și Maximum Productivity

În acest an am scris două noi cărți electronice, dar nu orice fel de cărți, ci unele speciale! 


De ce sunt speciale?


Pentru că sunt adaptate cititului de pe ecrane – în speță telefon sau tabletă:  

 • Scrisul este mai mare și nu mai ai nevoie să îl mărești
 • Conține elemente grafice care rup monotonia și creierul nu se plictisește
 • E mai scurtă și o poți citi într-o oră astfel încât să nu te frustrezi că durează prea mult până să începi să o pui în practică sau să fii dezamăgit că ai lăsat cartea neterminată 
 • Conține ZERO (!) umplutură pentru că prefer să fie scurtă și 100% aplicabilă, pentru că îți valorizez timpul și vreau să fii productiv și proactiv și să implementezi cât mai repede ceea ce îți iei din carte. 

Vezi mai multe detalii despre cărți aici


Blue Sky. De la Stres la ZEN și Phoenix. De la Epuizare la Energie Renăscută

Îmi doresc ca tot mai mulți oameni să rezolve odată pentru totdeauna două obstacole majore în calea unei vieți de o calitate superioară: 

 • Eliminarea Stresului (inclusiv prevenție și gestiune) 
 • Lipsa de Energie (adică orice moment când energia percepută este sub 9 din 10)  

Nu e nevoie ca cineva să inventeze roata sau să facă studii extrem de inovative pe subiect să își dea seama că informația relevantă există, doar e nevoie de fie structurată, asimilată și pusă în practică. Asta am urmărit cu cele doua cursuri video, să îți ofer principiile, strategiile și exemplele ca să rămâi fără scuze. 


Vezi mai multe detalii despre cursuri aici.


5AM Club Group

Clubul 5AM a împlinit 8 ani în 5 noiembrie 2021, însă grupul de pe Facebook are un pic peste un an. Dar chiar și așa, a depășit 5,200+ de membri extraordinari care vor să își schimbe viața, vor să crească și să evolueze alături de temerari de ora 5AM. 
Dacă încă nu faci parte din Club…  ești invitat și TU! 


Click aici și înscrie-te gratuit


Și chiar mai mult decât atât, invită-ți și prietenii doritori de o schimbare remarcabilă în 2022. 


Ce pot să îți promit este că vei gasi aici în 5AM Club – strategii, idei, energie și nu în ultimul rând o Comunitate de Oameni cum greu poți să găsești în alte părți pentru că aici nouă Ne Pasă Mult de ceilalți! 


Moderatorii 5AM Club

Clubul 5AM nu ar fi ceea ce este azi fără munca extraordinară a acestor pasionați de diminețile petrecute cu folos și cu impact. Mă simt extrem de norocos și privilegiat să pot colabora cu acești oameni speciali cu care vrem să impactăm stilul de viață și obiceiurile celor pregătiți să urce la următorul nivel. 


Îți reamintesc faptul că Programul în 5AM Club începe în 17 ianuarie cu sesiuni LIVE în fiecare dimineață de luni până vineri de la 05:30 la 06:00. Scurt, intens, esențial, transformator. 


Click aici să devii gratuit membru 5AM Club alături de alți 5,200 de oameni speciali.  


Vânzări de cărți în Asia

Aventura mea pe piata din Asia a continuat și în 2021 și sunt foarte încântat de faptul că am depășit 50,000 de exemplare vândute!!! (50, 432 la început de septembrie, mai exact)

Deși este un fapt evident că există un potențial masiv pe care e nevoie să îl explorez, pur și simplu anul acesta India nu a încăput în planuri, însă de abia aștept să explorez această aventură în Asia. 


Mă bucur în același timp și că cititorii mei din România sunt activi și puși pe treabă, dar își găsesc timp să împărtășească cu mine din experiența lor. Mulțumesc pentru implicare, mulțumesc pentru încredere! 

Coaching, Consultanță, Colaborări 


Deloitte

Mi-a făcut plăcere să colaborez cu Deloitte, și pentru că am din tinerețe în mine și ADN de auditor financiar. M-a ajutat foarte mult să înțeleg dificultățile prin care trec cei care sunt în primii ani în audit. 


Pandemia și Work from Home nu au ajutat în consolidarea relațiilor de lucru și în eficientizarea comunicării asimetrice. Peste toate astea s-a suprapus dificultatea separării contextextelor personale și profesionale. A fost un proiect complex, provocator, dar foarte pe sufletul meu. 


Monica Ion – Inspired Money 

La începutul anului am avut plăcerea să fiu în programul Monicăi, Inspired Money. Este tipul de curs pe care e bine să îl faci indiferent câtă dezvoltare personală sau alte terapii ai la activ. Este o muncă interioară pe care e bine să nu o eviți și pentru care Monica reușește să creeze un context de explorare într-un mod remarcabil. Mulțumesc Monica!


Diana Crișan – Wise Leader

De curând am început colaborarea cu Diana, pentru că e foarte adevărată vorba asta: “you can’t do epic sh*t with B players”. Diana este omul care îmi dă obiectivitate și îmi provoacă presupunerile atunci când ideile sunt prea multe și prea înflăcărate. Nu știu cine e “Diana” ta, dar fiecare dintre noi avem nevoie de o oglindă clară și fermă astfel încât să nu negociem cu noi în defavoarea noastră. Mulțumesc Diana!  


Ionuț Țuța 

Ionuț este un prieten bun cu care m-am conectat după câteva live-uri pe Instagram și după ce am început să ne fim consultanți unul altuia pe Productivitate și pe dezvoltarea din Instagram. Este un lup tânăr din generația antreprenorilor digitali și cred că are în față un viitor strălucit. Tocmai a lansat o carte foarte interesantă scrisă în colaborare cu Dorian Popa despre Cum să îți crești influența in Social Media. Mult succes Ionuț! 


Ana Maria Alexandru – AMA Leadership

De Ana Maria (AMA) mă leagă o veche prietenie, să tot fie vreo 12 ani de când am făcut împreună certificările Noble Manhattan și am început proiectul Zburd de coaching în 5 licee pilot din România. Anul acesta am avut privilegiul să particip la un Retreat Shamanic pe care l-a ținut și experiența și oamenii au fost la superlativ. Pot spune că mi-am hrănit cu prisosință valorile 4 si 5 – Învățare, Creștere și Evoluție și cea de Networking cu oameni foarte interesanți. La cât mai multe AMA! 

Bianca Grip

Cu Bianca am facut mai multe interviuri în acest an, am beneficiat de consultanță de la ea pe partea de Social Media și eu i-am oferit coaching pe partea de productivitate personală și de echipă. Și bonus, tocmai a finalizat 5AM Momentum, așa că, mă aștept ca următoarele noastre interviuri sau podcasturi să fie și mai interesante. 

Mastermind -“Author with Impact”

Din categoria “Lucruri neașteptate care mi-au dat multă satisfacție” se numără și Mastermind-ul inițiat de Narcis Cernea (LifeUpgrader) care îi include și pe Zoltan Vereș (Refleqt), Paul Melinte (Tikaboo), Vlad Mocanu (Eșecuri de Succes) și Daniel Ses (iBlock). Suntem o gașcă faină de antreprenori care ne completăm în multe domenii, și de abia aștept să văd ce aventuri antreprenoriale o să avem împreună. Go Boys!  


REUSITE SI NEREUSITE LEGATE DE EMOTII/ FAMILIE/ RELATII 


Deși a fost un an în care statul în casă a fost sport național, totuși, am reușit să mai facem mici escapade, deși, la fel ca anul trecut am fost nevoiți să anulăm numeroase excursii în Budapesta, Malaga și alte destinații… 


Anul acesta am îndeplinit totuși un alt obiectiv major pentru familia noastră. Este vorba despre re-amenajarea casei. Din 20 septembrie ne-am mutat înapoi ACASĂ. Da, e ACASĂ cu litere mari pentru că din multe puncte de vedere o resimt visceral. 


Mi-am dat timp să observ cum simt în corp această reîntoarcere dupa 1 an și jumatate de locuit în altă parte, și am avut un AHA moment foarte puternic. 


Dar înainte să îți zic mai multe vreau să îți spun un pic de istorie. Această casă a fost cumpărată de bunicul meu în 1947 și el a locuit aici până a murit în 2012. Eu am copilărit în această casă și am legături foarte puternice cu acest loc. 


Ei bine, după ce m-am întors în casa renovată, gândită și aranjată împreună cu soția mea, m-am simțit că mă reîntorc într-o matcă interioară, într-o matrice care leagă trecutul cu viitorul. M-am simțit ca într-o cetate dacică refăcută să reziste timpului, dar care conține rădăcinile fondatorului. E un sentiment special de apartenență și stabilitate care e fundația pentru tot ceea ce urmează.


Poze de Familie

Recunosc că multă vreme nu înțelegeam de ce oamenii se îmbracă frumos și se duc să se pozeze cu globulețe și sclipici. Și apoi, odată, m-am uitat la poze cu cei doi băieți ai mei de când erau mai mici și mi-am dat seama că anii au trecut (deja) prea repede și nu avem destule poze bune care să încetinească goana asta nebună a timpului. Pozele fac amintirile mai luminoase, împiedică uitarea și încetinesc trecerea timpului… Multumesc, Alina 

Fără îndoială că una dintre cele mai frumoase experiențe de familie a fost “joaca” cu delfinii. Băieții au fost foarte impresionați și e ceva foarte special chiar și pentru un adult.

Un antrenament de familie cu Arthur este întotdeauna binevenit… 


O recomandare specială: Portal Green Village

Un loc absolut special în care îmi propun să petrec mai multe zile în 2022 este Portal Green Village, proiectul de suflet al Ancăi, și ea absolventă de 5AM Momentum și 5AM Invincible. M-am bucurat să merg la ceremonia oficială de deschidere din 18 decembrie și să mă întâlnesc cu mulți alți prieteni și absolvenți de 5AM. 


Este locul în care voi merge atunci când vreau să gândesc, să planific, să clarific în mine înainte să încep să le materializez în realitate. Este și locul în care voi fugi cu Adina, soția mea pentru a petrece timp de calitate, de conectare în doi și de conectare cu natura autentică. 


Acest loc este încă un secret bine păstrat, va fi locul preferat pentru mulți, mulți oameni in doar câteva săptămâni. Cine știe, poate o să întâlnim din întâmplare pe cărările resortului… să mă tragi de mânecă, te rog, aș vrea să te cunosc. 


Click aici pentru mai multe detalii.   


Prieteni de Aventură: Carmen și Sabin 

Doi prieteni cu care am bătut cărările de la Porumbacu și de la Negoiu, Carmen și Sabin Borțan sunt oameni speciali care savurează clipa și te molipsesc cu pofta lor de viață. E întotdeauna o plăcere să plecăm în aventură cu voi.  


REUSITE SI NEREUSITE LEGATE DE SUFLET/ MISIUNE/ VALORI/ CONTRIBUTIE


Probabil că dintre toate cele 4 categorii mari, aceasta a avut cel mai mult de suferit. Mi-au lipsit oamenii dragi mie cu care obișnuiam să mă întâlnesc cel puțin o dată pe lună la un pranz de Mastermind.

Poza asta e facută în 18 decembrie 2019 și din păcate nu am mai reușit să ne revedem în formula completă de atunci!


Admir și respect fiecare persoană din aceasta poză și îmi lipsesc toate conversațiile “wow” pe care le-am avut în ultimii 5 ani împreună. 


Dar am și o veste bună!  


5AM Mastermind


Sper eu că în a doua jumătate a anului 2022, dupa ce interactiunea umana nu va mai avea atât de multe condiționări, să încep să coagulez aceste grupuri de Mastermind compuse din absolvenții programelor de coaching 5AM: Momentum, Invincible și Legend. 


În acest moment sunt deja sute de absolvenți în toată țara și îmi propun să fac un turneu prin țară și să fac întâlniri în care să aduc laolalta toți acești oameni extraordinari din două motive: 

 1. Pentru că se merită unii pe ceilalti 
 2. Pentru că oamenii extraordinari sunt rari

Dacă deja ai absolvit un program de coaching 5AM, stai pe fază în a doua jumătate a anului pentru că ne vom întâlni LIVE (și în persoană)! 


Dacă încă nu ai participat la un program de creștere a productivității, poți să începi cu 5AM Momentum din 10 ianuarie. Ai aici toate detaliile. ===


Dacă ai ajuns până la final ești un super OM!  


Sper ca ți-a fost de folos acest Raport de Integritate și dacă ai un feedback pentru mine, aș fi curios să îl aflu. Scrie-mi la dan@5am.ro


Wake Up & LIVE! 


Să ne auzim cu vești bune cât mai des! 


Dan

Distribuie

Despre Autor
____
Dan Luca este expert în productivitate și în echilibrul dintre profesie și viața personală. El ajută antreprenorii să-și creeze un mod de viață care să pună în echilibru familia, sănătatea, pasiunile, spiritualitatea și profesia, astfel încât să aibă cea mai bună viață posibilă. 

Mă bucură interesul tău!

Lasă-mi te rog datele tale
să te contactez