#021 Sistem pentru Revizuit Anul [Raport de Integritate]

Wow cum a trecut timpul! Nu îmi vine să cred că am început acest Raport acum 8 ani! 

Doar de curiozitate, poți să observi cum s-a modificat conținutul și structura – 2016, 2017, 2018,2019, 2020, 2021 și 2022

Ori de câte ori îmi aduc aminte de următorul lucru, orice tentație de a amâna dispare: 

“Timpul va trece oricum… începe ACUM!” 

Dacă ar fi să sumarizez anul într-o frază aș zice că a fost un an foarte dificil – cu multe decizii radicale, dar a fost și un an excelent pentru setat o fundație pe care să construiesc în anii care urmează. 

M-am simțit în unele momente ca emblematicul vultur care are nevoie să își smulgă penele îmbătrânite, ciocul și ghearele pentru a-și da un reset profund. 

Și chiar dacă nu a fost la fel de dramatic pe exterior, s-a produs o alchimie în interior. 

Singurul mod în care pot exprima ce s-a întâmplat în mine în 2023 este că pur și simplu a fost nevoie să dau spațiu și să las următorul nivel să se materializeze. 

O întrebare foarte bună care surprinde o parte din această alchimie internă este următoarea: 

În acest an, în legătură cu ce ți-ai schimbat părerea/ te-ai răzgândit? – pentru că ai primit evidențe contrare, pentru că ți-ai dat voie să explorezi perspective noi, pentru că pur și simplu ai făcut un salt de conștiință, etc. 

Această întrebare va fi o temă recurentă în Raportul de Integritate pentru că deciziile pe care le-am luat au avut o doză de esențialism, de reașezare, au avut în esență o doză de Distrugere Creativă. 

La început, ca de fiecare dată, vreau să îți reamintesc motivul pentru care fac acest Raport de Integritate care îmi ia în medie cam 10 ore: 

  • motivul egoist (iluminat) este că vreau să am un rezumat consistent al acestui an pe care să pot să îl revăd și peste multă vreme și care să conțină highlight-urile din 2023
  • motivul altruist (din contribuție) este că vreau să te inspir să îți faci și tu o evaluare sinceră și transparentă a ceea ce a însemnat 2023 pentru tine.

Îmi plac vorbele lui Aristotel: “O viață ne-examinată nu merită trăită”    

Dacă te-a inspirat acest Raport de Integritate și vrei să mai fac și altă dată, dă-mi te rog un mesaj la dan@5am.ro 

***Acest articol are foarte multe linkuri care trimit la resurse, oameni și alte delicatese. Dacă dai click pe cuvintele bold cu hyperlink vei putea găsi multe surprize plăcute***

1. Sănătate“Un om sănătos are 100 de obiective. Un om bolnav are un singur obiectiv”. 

Dacă sunt bine cu mine, pot fi bine cu ceilalți. Dacă nu sunt bine, nu pot avea grijă de familia mea, de business, de clienți… de nimeni și nimic. Anul acesta, am schimbat cuvântul “răsfăț” din vocabularul multor clienți de ai mei cu… “Self Care”. Răsfățul e aspirațional și rar… Grija de Sine (sau Atenția la Sine) este necesară și zilnică. 

2. Familie“Degeaba ești erou pentru clienții tăi, dacă ai ratat să fii erou pentru familia ta”. 

Acesta este un adevăr de necontestat – familia este pentru toată viața. Cu cine sărbătorești reușitele? Cu cine te încurajezi după eșecuri? Și la fel cum nu există doar o singură perspectivă, de cele mai multe ori familia te încarcă, dar și descarcă. Toate relațiile au provocări atunci când sunt pregătite să treacă la un alt nivel.  

3. Business“Fă ceea ce te pasionează și nu o să muncești nici o zi din viața ta”. 

Din multe puncte de vedere, pentru mine business-ul este o formă de expresie de sine. Este modul prin care fac vizibil ceea ce este în interiorul meu. Este modul de a mă oferi pe mine lumii. Este o formă de contribuție prin care aduc ceea ce am mai bun, mă aduc pe mine cel care devin, astfel încât să sprijin scânteia din tine și să devii mai mult din cine ești tu cel cu adevărat. Și pentru că citești aceste rânduri, vreau să fiu Fan-ul Tău în evoluție și creștere.  

4. Învățare – Creștere – Evoluție “În natură, ceea ce nu crește, nu stă pe loc, ci moare” 

Dorința de creștere este evidentă în momentul în care intuiești persoana care poți deveni. Învățarea continuă este cea menține mintea, inima, corpul și sufletul active. Pentru mine e evident că așa cum corpul are nevoie de mâncare, mintea are nevoie de informații și timp de procesare, inima are nevoie de flexibilitate pentru a gestiona emoțiile intense, iar sufletul are nevoie de reziliență pentru a ține traiectoria misiunii personale. 

5. Networking cu oameni deosebiți –“Colecționez oameni deosebiți care practică viața trează” 

Se spune că fiecare carte citită echivalează cu o nouă viață trăită. Însă, sunt oameni care au trăit într-o viață cât alții în zeci. Iubesc conversațiile cu oamenii care evadează constant din zona de confort, sunt dispuși să riște, să rateze, să piardă și să reușească. Îmi place viteza cu care își doresc să descopere “viața” și ceea ce e posibil pentru ei. Și ca urmare, o conversație cu un temerar prin viață poate să valoreze zeci sau sute de cărți!  

75HARD Challenge

Am început anul cu targetul de a face sport de 6X pe săptămână. Mi se părea un target bun mai ales că reușeam să merg de 3-4 ori pe săptămână: 2 forță + 1 kick box. 

Așa că am avut o mega-realizare când în 15 octombrie am încheiat 11 săptămâni cu 14 (!!) sesiuni de sport și mișcare pe săptămână! Și nu doar că am reușit eu, dar am făcut echipă cu alți 43 de oameni extraordinari. Merită să vezi interviurile cu ei din MasterClass-ul special pe care l-am făcut. (Dacă vrei și tu… pregătește-te pentru 1 august 2024, am intenția să îl reiau în același format cu susținere în grup!) 

Înseamnă asta că de atunci am continuat să fac zilnic 2 sesiuni de sport?… Evident… nu. 

Însă ceea ce a creat acest Challenge pentru mine – a fost să mute limita posibilului mult peste ceea ce credeam eu că e posibil! 

Foarte concret: 

Am pornit sesiunea #2 pe săptămână cu Arthur de kick boxing

Am dat mai multe ture cu bicicleta în 2 luni decât am dat în ultimii 2 ani la un loc 

Am urcat în 5 weekenduri consecutive pe munte cu Adina, băieții plus prieteni! Lucru care se pregătea “since forever” și tot numa’ nu se întâmpla. 

E incredibilă puterea unui Challenge pe care ți-l asumi INTEGRAL și NU îl mai negociezi cu tine în defavoarea ta! 

El Camino 

La fel a fost și cu Sprintul de pe El Camino, care a fost o “haiducie” de zile mari. 4 zile foarte intense, foarte solicitante din punct de vedere fizic dar și psihic. Nu e un modelul de urmat cu 140 de km parcurși în doar 4 zile, dar și aici – acest drum a deschis o ușă către o lume cu care mă voi reconecta în viitor. 

Dacă o să citești postările mele de pe Facebook de la mijlocul lui iulie o să ai parte de multe relatări savuroase însoțite de poze și multe multe aha-uri! (aici LIVE în care am sintetizat toate lecțiile)

Tema comună și aici a fost echipa de băieți meseriași cu care am pornit la drum: Narcis ca un veteran al drumului de El Camino, împreună cu Zoltan, George și Vlad. Absolut memorabile diminețile în care plecam pe întuneric și răsăritul ne găsea deja pe drum (le am tatuate pe retină).

Longevitate

La tema deja importantă din domeniul sănătății care este deja pe locul 1 între valori – s-a adăugat o nuanță importantă: Longevitatea. 

Specialiștii au ajuns la o concluzie interesantă: dacă vrei să trăiești mult – ai nevoie să faci cardio (și să măsori cu VO2MAX, HRV, etc) dar dacă vrei să trăiești bine – ai nevoie să lucrezi cu greutăți pentru a a-ți păstra și crește masa musculară și densitatea osoasă. 

În acest mix intervine și al treilea factor – agilitatea sau capacitatea de răspuns a sistemului nervos. De aceea sunt necesare sporturi și mișcări care antrenează flexibilitatea, amplitudinea mișcărilor și viteza de reacție la stimuli asimetrici. 

Dacă anul trecut vorbeam despre Animal Flow ca o formă de antrenat agilitatea, anul acesta am pus mai mare accent pe kick boxing care îmi antrenează atât răspunsul la stimuli cât și mobilitatea în partea superioară și inferioară a corpului. 

Dacă vrei să vezi cât de bine stai pentru vârsta ta, fă-ți aceste 5 Teste pentru Longevitate 

Recuperare și Regenerare

A fost un an extrem de solicitant la nivel fizic și faptul că îl închei bine și chiar foarte bine se datorează aportului esențial primit de la Ramona Tiepac și Simona Cornea. Masajele și terapiile m-au ajutat să rămân bine și în echilibru. Cu ajutorul lor am putut rămâne congruent cu vorba mea de bază: Work Hard… but… Recover Harder!  

Alergare

Cea mai mare nerealizare de anul acesta a fost eșecul de a relua alergările în mod constant. Mi-am propus 2 alergări de câte 5-7 km pe săptămână însă am avut doar câteva săptămâni din 75HARD consecvența propusă. Partea bună (totuși) a fost că am reluat alergările după 2-3 ani de inactivitate. Am așteptări… că va fi mai bine în 2024.  

5AM Hero – Academia de Productivitate

Fără discuție că cea mai mare schimbare de anul acesta (și poate chiar din ultimii ani) a fost sub umbrela a ceea ce am numit Distrugere Creativă. 

Concret, am renunțat la promovarea cărților, cursurilor, ebook-urilor pentru a-mi elibera timpul, atenția și energia în a fi ALL IN în acest program transformațional. 

Am consolidat 4 programe anterioare într-unul singur, am luat cele mai puternice strategii, cele mai eficiente dinamici de grup și de echipă, cele mai mari Challenge-uri cu cele mai mari Premii și le-am sinergizat într-o călătorie transformatoare de 6 luni. 

De ce am făcut lucrurile așa? 

Pentru că doar informația nu transformă oamenii!!

Mai multă informație creează doar OBEZI INFORMAȚIONALI. 

Informația este doar primul pas (asta evident, dacă este ceea ce e nevoie, în forma în care e nevoie) 

Pasul al doilea este acțiunea asumată și consecventă. Comunități care sprijină experimentarea, feedback-ul în timp real pentru a separa ceea ce funcționează de ceea ce nu funcționează. 

Pasul al treilea este customizarea. Lucrul 1-1 cu un expert care te vede în dinamica ta curentă și poate să îți dea cu adevărat o soluție customizată care ține cont 100% de constrângerile tale, de preferințele tale, de caracteristicile mediului unde aplici acele lucruri. 

Aceste ultime 10-20% din soluție sunt cele mai importante procente din toată ecuația, pentru că altfel soluția incompletă generează fricțiune care în timp ajunge să consume prea multă energie a voinței… și asta duce în mod predictibil la renunțare… 

Și asta nu e tot! 

Meta-skill-ul pe care 5AM Hero îl antrenează este să ajungi să devii Maestrul/Maestra Sistemelor Tale! 

Mai precis: 

  1. Să ai abilitatea să te observi în mod obiectiv și să colectezi informație despre Status Quo-ul tău
  2. Să ai abilitatea să decizi și să alegi din multitudinea de resurse puse la dispoziție pe acelea care au cele mai mari șanse să rezolve problema în chestiune
  3. Să ai abilitatea să îți customizezi pe cont propriu soluția la 100% ceea ce ai nevoie 
  4. Să ai abilitatea nu doar să ai o poză reușită cu lucrurile funcționale pe toate cele 6 arii… DAR să știi să îți actualizezi pe cont propriu aceste sisteme pe termen lung – pentru că viața nu e o poză perfectă – este un film dinamic care schimbă contextul la intervale mai mici sau mai mari de timp.   

Nu este un program de scalat business-ul, de făcut bani peste noapte sau de promovare în carieră! 

Este programul care îți dă sisteme customizate să fii foarte foarte foarte bine ca OM. 

Și te antrenează să poți să îți porți de grijă (ție și alor tăi) pentru multă, multă vreme de acum încolo. 

Și când OM-ul este bine… OM-ul face bine… 

Așa că pariez pe tine să faci 2X… 5X… 10X în Business dacă asta îți dorești… dar fără să plătești un preț în sănătate sau relații pe care nu îl poți răscumpăra nici cu dublul a ceea ce (teoretic) ai câștigat. 

În măsura în care vrei să facem acest drum de 6 luni împreună, dă-mi un mesaj la dan@5am.ro și spune-mi de ce e important pentru tine și de ce îți dorești aceste lucruri… și eu îți spun care sunt pașii următori.  

#1SS 1 Sistem pe Săptămână 

Din august am renunțat să mai trimit newsletterul în formatul 5 Delicii la 5AM. 

De ce?

Pentru că informația din newsletter era de tip fast-food (idei despre lucruri diverse) și în acest format nu generează contextul pentru transformare durabilă. Da, îți stimulează dopamina care a găsit ceva nou… dar nu rămâi cu nimic pe termen mediu și lung. 

Și din acest motiv am făcut trecerea de la informație pe care o numesc “baloane colorate” (care zboară repede pentru că te plictisești de ele și vrei altele) – la informație de tip “fundație pentru viață”. 

1 Sistem pe Săptămână conține doar structuri testate si re-testate care generează rezultate predictibile. Le trimit sâmbăta dimineața ca să le poți citi peste weekend și să poți începe să le pui în practică începând cu week-end-ul sau cu ziua de luni. 

Click aici să citești primele 20 de Sisteme trimise până acum și să te subscrii ca să nu ratezi niciunul dintre cele care urmează! 

WakeUP550

Ai observat (probabil) că din iunie am schimbat modul de interacțiune din 5AM Club. Sursa acestei schimbări a fost aceeași transformare necesare: de la informație la acțiune! 

Așa s-a născut #wakeup550 provocarea de 5 obiceiuri timp de 50 de zile. 

A fost foarte greu să aleg “acele” obiceiuri care erau necesare, care se potriveau între ele, care puteau fi făcute și erau relevante și pentru începători dar și pentru veterani. Așa a ieșit un clip de 30 de minute în care am filmat procesul pas cu pas (video aici). 

M-am bucurat să știu că mai multe zeci de persoane au păstrat această consecvență pe durata acelor 50 de zile chiar și in weekend! Pentru 2024 pregătesc alte challenge-uri… stai aproape!    

5AM Retreat 

În luna Mai am avut tradiționalul Retreat cu absolvenții programelor 5AM. Ca de fiecare dată, tema a fost nou-nouță pentru că aduc la Retreat cele mai tari lucruri pe care le studiez și le practic timp de 12 luni. 

A fost EXTRAORDINAR, de departe cel mai transformațional Retreat de până acum. Și ca să îmi dau “greu” (eu – mie) am promis că în 2024 va fi chiar mai tare! Evident, ca să participi… e nevoie să face cel puțin un program 5AM. 

M-am bucurat să fac echipă și de data aceasta cu Monica Ion și cu Ștefan Irimia. Ne completăm foarte foarte bine și le sunt recunoscător pentru disponibilitatea lor și faptul că și-au ajustat programul să fie cu noi în Poiana Brașov. 

Self Retreat 

La finalul anului trecut am avut o experiență care a făcut anul acesta să fie mult diferit de cele precedente. 

Concret, mi-am dat mai mult timp să gândesc profund, mi-am luat zile întregi în care am “evadat” și am mers în locuri noi cu stimuli noi pentru a genera idei noi. 

Diferențele între rezultatele pe care le obții în intervale de timp cu multe întreruperi vs. intervale de timp fără întreruperi sunt cel puțin spectaculoase. E ca și când pui la treabă alt creier cu alte resurse! 

După mai multe zile luate în acest fel, după versiunea 1.0 și după feedback-ul câtorva zeci de participanți în programele mele de la acel moment, am finalizat versiunea 2.0 care poate fi printată sub formă de workbook (click pentru download). 

Dacă îți iei doar o idee din acest Raport de Integritate, printează acest workbook și ia-ți câteva ore pentru a te conecta cu cea mai bună versiune a ta care e pe drumul de a face cele mai grozave proiecte pe care ți le poți imagina. Cum zic americanii: “thank me later!” 

Comunitatea 5AM 

Îmi e drag de toți din Comunitatea 5AM și de abia aștept să îi întâlnesc pe oriunde sunt ei… Așa că am fost în București de 2X, am fost in Cluj, am fost în Timișoara.  

Energia este extraordinară de fiecare dată, fiecare conversație se leagă în câteva minute chiar dacă se întâlnesc pentru prima dată.  Există un strat de încredere profund, există o înțelegere a lumii aparte, există un sentiment de apartenență foarte foarte rar. 

Evident că întâlnirile cu sibienii mei sunt mult mai dese – aproape lună de lună pentru că îmi place să am conversații inteligente cu oameni interesanți. Și cum numărul de absolvenți din Sibiu este în creștere, conversațiile se mențin fresh la fiecare întâlnire. 

În ultima întâlnire din an, înainte de Crăciun, am făcut tradiționalul Secret Santa cu cărți. Evident, ca de fiecare dată, tăată lumea a primit cadou EXACT cartea de care avea nevoie (chiar dacă nu știa… încă!)

Lansări de carte(Marina și Narcis) 

Am răspuns cu entuziasm cererii venite de la Marina de a scrie prefața la cartea ei Chintă Royală. Lansarea a fost chiar la Sibiu și m-am bucurat foarte mult să o pot susține la prima ei lansare. Marina deja scrie la a doua carte, bravo bravo! Super carte, o recomand cu drag! 

Narcis a lansat o carte foarte necesară pentru părinți în dorința lor de a crește copii sănătoși atât din punct de vedere fizic, dar și emoțional și spiritual. Am fost încântat să fiu între speakerii invitați la lansare, recomand cartea, mi-a plăcut foarte mult!  

Conferințe și Evenimente de Business

Management Operațional pe Bune 

M-am bucurat foarte mult să o susțin pe Eleonora Ion la prima ei conferință de business organizată la Brașov – Management Operațional pe Bune. A ales speakerii impecabil, a organizat tot evenimentul la un standard înalt și toată lumea prezentă a fost foarte încântată. Și am fost entuziasmat de-a dreptul să urcăm pe scenă mai mulți speakeri cu ADN de 5AM. 

BizzClub Sibiu, Brașov, București 

În acest an am devenit oficial mentor BizzClub și ca urmare am primit invitații de a fi speaker în Sibiu și Brașov live în persoană, iar pentru cele două cluburi din București virtual – urmează în 2024 să apar și LIVE. 

Mă bucur că am avut ocazia să vorbesc mai ales cu antreprenori, manageri și în general oameni care sunt lideri de organizații și care trăiesc mare parte dintr-o zi în stres și presiune, în luptă cu timpul și cu resursele insuficiente. 

Există câteva condiții esențiale, necesare ca un lider să fie sustenabil și să performeze nu doar un trimestru sau un an, ci ani și ani la rând. Toți cei care încalcă aceste legi nu au nici o șansă pe termen lung. 

Business Support Paris 

E întodeauna o bucurie să răspund invitației lui Nicu Dendiu și echipei lui de la Business Support. După conferințe în Madrid și Munchen, în acest decembrie am ajuns și la Paris. Foamea de cunoaștere a antreprenorilor români din toată Europa este incredibilă și mă încântă să pot să fiu alături de ei cu cele mai bune strategii și sisteme pe care le-am dezvoltat și testat. 

Mums in Business Brașov 

Ioana Leonte este un super Community Builder care a pus mult mult suflet în această comunitate de mămici antreprenoare din Brașov. Am avut privilegiul să fiu primul speaker invitat bărbat și asta pentru că Ioana este unul dintre cei 43 de oameni speciali care au finalizat 75HARD Challenge și a testat chiar ea multe dintre lucrurile pe care le-am discutat în speech. Chiar merită să vezi interviul cu ea din MasterClass – găsești linkul mai sus. 

Conferința LIVE 5AM 

Probabil cea mai mare nereușită din acest an este că nu am ajuns să organizez o conferință LIVE 5AM. Este între priorități, însă, necesită multe multe resurse – mai ales de timp, energie și focus – și pentru moment nu a fost fezabilă… Oricum știu că este inevitabilă… însă încă nu și-a făcut loc în calendar.  

Urcat pe munte cu Adina, Rareș, Tudor și Jelly 

De departe cel mai FUN moment de familie din 2023 a fost când am urcat la Căsuța MGS împreună cu cățelușa noastră Jelly. Efectiv, ne-a încântat pe toți cu energia ei, cu bucuria ei. De unde noi ne făceam planuri să o cărăm în rucsac dacă ar fi obosit sau nu ar mai fi vrut să meargă pe jos… ne-a demonstrat exact contrariul – a alergat înainte și înapoi, a avut o energie debordantă și ne-am ținut noi cu greu pe lângă ea. 

Vacanță la Roma 

Roma era de multă vreme pe lista orașelor de văzut însă nu s-a potrivit până acum. E drept că am suferit de la căldură și umezeală dar experiența a meritat. O lecție de istorie pe viu. Ca să nu mai spun că tocmai văzusem Fast & Furious și apoi am vizitat locurile pe unde s-a filmat. Asta ca toată lumea să fie interesată de locațiile istorice. Bonus a fost Vaticanul, Biserica Sf. Petru și muzeele Vaticanului. Am avut și un super ghid român care ne-a predat o lecție de istorie extraordinară. 

Croaziera pe Mediterana 

După ce anul trecut am fost cu Upriserz în croazieră în Caraibe, am vrut să repetăm experiența și în familie. Când zic să “repetăm experiența”… mă refer la faptul că am fost chiar cu același vas (care de altfel ne-a plăcut foarte mult). De data asta a fost cu familii de prieteni și cu copiii din dotare, cred că e sus între cele mai reușite vacanțe pentru cei mai mulți care au venit. Și nu, croazierele nu sunt pentru pensionari (o spun doar cei care nu au fost…) 

Canyoning la Porumbacu 

De ziua ei, Adina ne-a dus într-o aventură extraordinară. Sincer, nu aveam habar absolut deloc cât de fain poate să fie. După experiența asta, cu siguranță o să vreau să mai facem. Probabil că va urma rafting, dar canyoning-ul este super super tare! Săriturile de pe stânci, toboganele naturale, navigarea peste obstacole și senzația la limita de control au făcut ca cele 3 ore să pară minute.   

Conferința Mindvalley Dubai

În februarie am îmbinat utilul cu plăcutul, am fugit la Conferința Mindvalley, eu m-am reîntâlnit cu Ajit (co-fondator Mindvalley) la al cărui mastermind am participat in 2017-2018 și ne-am reconectat cu Monica și Stefan. Bonus, câteva zile după aceea, mini city break cu aport de vitamina D. 

Căsuța în copac A-frame Porumbacu de Jos 

Dacă tot ți-am vorbit despre Self Retreat, uite o locație făcută parcă special pentru o evadare în natură în care ai toate condițiile să te conectezi la tine și la ceea ce ai de explorat și descoperit. E terapeutic locul acesta, pare scos dintr-o poveste. Neapărat de explorat!  

Bobby The Ramen Chef 

Un om foarte foarte interesant pe care l-am cunoscut anul acesta, este Bobby. Pasionat de cultura japoneză, a devenit implicit pasionat de bucătăria japoneză. Și după două ture în Japonia, a devenit un foarte bun maestru în prepararea Ramen-ului (fel de mâncare tradițional japonez). L-am invitat la noi acasă să gătim împreună și a fost absolut impresionant: de la gust, la abilitățile lui practice și nivelul de cunoaștere aprofundată a tot ce înseamnă cultura japoneză. 

Chiar dacă am mai avut și alte ieșiri în familie la ski sau scurte vacanțe de weekend la Sovata sau Beliș – o să pun la nereușite faptul că nu ne-am luat mai mult timp în familie pentru a petrece timp în afara casei. Aș vrea să schimb acest lucru anul viitor… sper să îmi și iasă. 

Academia de Leadership Urban 2.0 (Promoția 2023) 

Super bucuros să particip în acest proiect extraordinar al Fundației Comunitare Sibiu. După ce anul trecut a demarat cu o grupa de 15, anul acesta alți 15 tineri extraordinari au dublat numărul acestei grup cu potențial deosebit care au ales Sibiul să le fie casă. 

Anul acesta mi-a expirat și al 4-lea mandat în Board-ul Fundației Comunitare și am predat ștafeta noului Board-ul. A fost o plăcere să fiu Președintele Board-ului. Mulțumesc Ciprian Ciocan pentru propunerea ta și conversațiile noastre extraordinare de-a lungul anilor. 

===

[ten hours later…]

Dacă ai ajuns până la final ești un super OM!  

Sper ca ți-a fost de folos acest Raport de Integritate și dacă ai un feedback pentru mine, aș fi curios să îl aflu. Scrie-mi te rog la dan@5am.ro 

Wake Up & LIVE! 

Să ne auzim cu vești bune cât mai des! 

Dan

===

P.S. În măsura în care vrei să faci alături de mine călătoria transformațională din 5AM Hero în care în 6 luni îți vei implementa mai mult de 20 de Sisteme Esențiale pentru următorii 25 de ani(ca să nu fii pe val doar un trimestru sau un an… ci să fii bine pentru tine, pentru familia ta și pentru business-ul tău mulți ani de acum încolo) 

… scrie-mi la dan@5am.ro și spune-mi de ce vrei acest lucru/ de ce e important pentru tine… și eu îți voi trimite următorii pași de parcurs pentru a te înrola în această experiență extraordinară. 

Vei putea spune după cele 6 luni că viața ta se împarte în 2: ÎNAINTE de 5AM Hero și DUPĂ 5AM Hero!  

Descarcă resursele Gratuite!

Alătură-te altor 10,000 de performeri care adoră provocările și sistemele de creștere personală și de business.

Sistem Newsletter

Fără spam. Întotdeauna gratuit. La momentul potrivit.

Mă bucură interesul tău!

Lasă-mi te rog datele tale
să te contactez